Η Γραμμή 3 του Μετρό Θεσσαλονίκης: Ανακαλύψτε τη διαδρομή που θα καλύπτει ο συρμός στα Δυτικά μέσα από ένα εντυπωσιακό Animation Video

Δυτική Κυκλική Επέκταση

Μία πολύ θεωρητική γραμμή που αποτελεί πρώτη σκέψη της Ελληνικό Μετρό και αναμένεται να οριστικοποιηθεί σε 1-2 χρόνια.

Η επόμενη κατασκευή μετρό στην Θεσσαλονίκη θα επικεντρώνεται στα δυτικά προάστια, συνδέοντάς τα με κυκλική γραμμή που θα συνδέεται με τις άλλες 2 ήδη υπάρχουσες.

Πάνω σ’ αυτή τη γραμμή, γίνονται σκέψεις για επέκταση σε ακόμια πιο προαστιακές συνοικίες, στην ΒιΠε και σε νοσοκομεία.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε το animation video που έφτιαξε χρήστης του TikTok

@missetrans Απάντηση στον χρήστη @georgeflee Μετρό Θεσσαλονίκης: Δυτική Κυκλική Επέκταση Γραμμής 2 Μία πολύ θεωρητική γραμμή που αποτελεί πρώτη σκέψη της Ελληνικό Μετρό και αναμένεται να οριστικοποιηθεί σε 1-2 χρόνια. Η επόμενη κατασκευή μετρό στην Θεσσαλονίκη θα επικεντρώνεται στα δυτικά προάστια, συνδέοντάς τα με κυκλική γραμμή που θα συνδέεται με τις άλλες 2 ήδη υπάρχουσες. Πάνω σ’ αυτή τη γραμμή, γίνονται σκέψεις για επέκταση σε ακόμια πιο προαστιακές συνοικίες, στην ΒιΠε και σε νοσοκομεία. #thessaloniki #metro #thessalonikimetro #skg #transport #greece #metroline ♬ Hear Me Now(DJ版) – 兮妹&虞姬&圈妹

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Συνέδριο Economist: Ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στ. Κωνσταντινίδης παρουσίασε τη μελλοντική εικόνα της βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη.

Το υπουργείο Υγείας ανακοινώνει διευκρινίσεις για το αντιγριπικό εμβόλιο