Γυναίκες 25-34 ετών: “Βασίλισσες” στα ερωτικά sites

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία: Δείτε πόσες ώρες την ημέρα «χάνουν» οι Ελληνίδες σε sites ερωτικού περιεχομένου!

Ποια ηλικιακή ομάδα γυναικών ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο σε ερωτικά sites;

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, οι γυναίκες ηλικίας 25-34 ετών είναι η ηλικιακή ομάδα που ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο σε ερωτικά sites. Η μελέτη, η οποία διεξήχθη από την εταιρεία SimilarWeb, ανέλυσε τα δεδομένα χρήσης από εκατομμύρια επισκέπτες σε ερωτικά sites σε όλο τον κόσμο.

Τα ευρήματα της μελέτης έδειξαν ότι οι γυναίκες στην ηλικιακή ομάδα 25-34 ετών επισκέπτονται ερωτικά sites κατά μέσο όρο 10 φορές το μήνα και ξοδεύουν περίπου 20 λεπτά σε κάθε επίσκεψη. Αυτό αντιπροσωπεύει μια σημαντική αύξηση σε σχέση με τις γυναίκες σε άλλες ηλικιακές ομάδες.

Για παράδειγμα, οι γυναίκες ηλικίας 18-24 ετών επισκέπτονται ερωτικά sites κατά μέσο όρο 8 φορές το μήνα και ξοδεύουν περίπου 15 λεπτά σε κάθε επίσκεψη, ενώ οι γυναίκες ηλικίας 35-44 ετών επισκέπτονται ερωτικά sites κατά μέσο όρο 6 φορές το μήνα και ξοδεύουν περίπου 10 λεπτά σε κάθε επίσκεψη.

Υπάρχουν διάφοροι πιθανοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες στην ηλικιακή ομάδα 25-34 ετών ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο σε ερωτικά sites. Μία πιθανή εξήγηση είναι ότι οι γυναίκες σε αυτή την ηλικιακή ομάδα είναι πιο πιθανό να είναι σεξουαλικά ενεργές από τις γυναίκες σε άλλες ηλικιακές ομάδες.

Επιπλέον, οι γυναίκες σε αυτή την ηλικιακή ομάδα μπορεί να είναι πιο πρόθυμες να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους και να πειραματιστούν με διαφορετικές σεξουαλικές πρακτικές.

Τι ψάχνουν οι γυναίκες στα ερωτικά sites;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

kelly

Αρθρογράφος: Κέλλυ Νομικού

Ονομάζομαι Κέλλυ Νομικού, είμαι δημοσιογράφος και έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι αγαπημένες μου στήλες είναι gossip, celebrities και ειδησεογραφικά νέα της επικαιρότητας. Λατρεύω την φύση και ειδικά τις βόλτες στα βουνά. - Email

Η Μαρίνα Πατούλη αποκαλύπτει το μυστικό της αιώνιας νεότητας! Ούτε το Photoshop τόσα φίλτρα!

γυναίκες

Ξεκλειδώστε την απόλαυση: Τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες στο κρεβάτι;