Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2026

GNTM 7: 5 έκλεψαν την παράσταση, 9 έφυγαν και απόψε μπαίνουν 20 στο σπίτι

Κέλλυ Νομικού
Κέλλυ Νομικού
3' ανάγνωση

Από τους 40 υποψήφιους του Bootcamp, μόνο 20 θα πάρουν τελικά το εισιτήριο για το σπίτι του GNTM 7. Η διαδικασία άρχισε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου με φωτογράφιση και high fashion πασαρέλα, ενώ η τελική επιλογή ολοκληρώνεται απόψε, Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 21.00, στο Star.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο GNTM 7 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Άγγελος Μπράτης, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Λάκης Γαβαλάς καλούνται πλέον να αποφασίσουν ποιοι θα περάσουν στο κυρίως μέρος του διαγωνισμού. Η χθεσινή βραδιά έδωσε ήδη το πρώτο ξεκαθάρισμα, καθώς 9 μοντέλα αποχώρησαν μετά την πρώτη δοκιμασία.

Πέντε φωτογραφίες ξεχώρισαν στο πρώτο τεστ του Bootcamp

Η πρώτη αποστολή πραγματοποιήθηκε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, με τους υποψήφιους να φωτογραφίζονται από τον Πάνο Γιαννακόπουλο σε ένα concept που απαιτούσε αυτοπεποίθηση, πυγμή και δυναμισμό. Για αρκετούς ήταν η πρώτη στιγμή κατά την οποία έπρεπε να αφήσουν πίσω την ασφάλεια των auditions και να αποδώσουν σε κανονικές συνθήκες φωτογράφισης.

Οι κριτές ξεχώρισαν τις λήψεις πέντε υποψηφίων. Χρήστος Κουτούλας, Παναγιώτα Μπουγιέλα, Ακύλας Μουρίκης, Αναστάζια Γκραβίσκα και Σταυρούλα Χαλκιά βρέθηκαν στην κορυφαία πεντάδα της δοκιμασίας, παίρνοντας τα συγχαρητήρια της επιτροπής.

Για την Αναστάζια η διάκριση συνέχισε τη δυνατή εικόνα που είχε δημιουργήσει από την audition της. Η 22χρονη είχε ήδη ξεχωρίσει πριν από την πρεμιέρα και ο Άγγελος Μπράτης είχε δηλώσει «έχω κλείσει για φέτος», μετά την πρώτη εμφάνισή της μπροστά στους κριτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάλογη συνέχεια είχε και η Σταυρούλα, η οποία είχε προκαλέσει έντονη συζήτηση ήδη από την πρώτη φάση. Οι δύο εμφανίσεις στην κορυφαία πεντάδα δείχνουν, ως συντακτική εκτίμηση, ότι το Bootcamp άρχισε να ξεχωρίζει την απόδοση μέσα σε πραγματικές δοκιμασίες από την πρώτη εντύπωση των auditions.

Εννιά αποχώρησαν πριν από την κρίσιμη πασαρέλα

Για άλλους υποψήφιους η ίδια φωτογράφιση έφερε το τέλος της διαδρομής. Μετά την αξιολόγηση, οι κριτές ανακοίνωσαν ότι εννιά μοντέλα αποχωρούν, μειώνοντας σημαντικά τον αριθμό όσων συνέχισαν να διεκδικούν μία θέση στο σπίτι.

Ακολούθησε η δεύτερη δοκιμασία του Bootcamp, μια high fashion πασαρέλα με δημιουργίες των Γιάννη Λάσκου και Γιώργου Παπαδόγαμβρου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέλαβαν την προετοιμασία των υποψηφίων πριν από το fashion show, όπου κάθε εμφάνιση μπορούσε να επηρεάσει την τελική απόφαση.

Η συγκεκριμένη δοκιμασία ήταν και το επόμενο βήμα μετά την έναρξη του Bootcamp και τις δύο κρίσιμες αποστολές. Μετά από τέσσερα επεισόδια auditions, οι κριτές δεν αξιολογούν πλέον μόνο potential και προσωπικότητα, αλλά την απόδοση μπροστά στον φακό και πάνω στην πασαρέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απόψε αποκαλύπτονται οι 20 που μπαίνουν στο σπίτι

Η βραδιά της Δευτέρας ολοκληρώθηκε χωρίς να ανακοινωθεί ολόκληρη η σύνθεση του σπιτιού. Η τελική απάντηση δίνεται απόψε 6 Οκτωβρίου, όταν η κριτική επιτροπή θα ολοκληρώσει τις αποφάσεις της και θα σχηματιστεί η 20άδα του GNTM 7.

Η επιλογή αυτή κλείνει οριστικά την περίοδο των auditions και του Bootcamp. Για όσους πάρουν το εισιτήριο, όμως, δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο προσαρμογής, καθώς το πρώτο στάδιο μέσα στον διαγωνισμό περιλαμβάνει δοκιμασία φωτογράφισης με διπλή αποχώρηση.

Έτσι, η είσοδος στους 20 δεν λειτουργεί ως περίοδος ασφάλειας. Τα μοντέλα που θα ακούσουν το όνομά τους περνούν αμέσως από τη μάχη για μια θέση στο σπίτι στην πρώτη κανονική δοκιμασία του GNTM 7, με δύο από αυτά να βρίσκονται ήδη αντιμέτωπα με την έξοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Κέλλυ Νομικού
ΣυντάκτηςΚέλλυ Νομικού

Η Κέλλυ Νομικού γράφει για την ελληνική showbiz σκηνή, τις αναρτήσεις των celebrities και τα θέματα που κάνουν τον γύρο του Instagram και του TikTok. Καλύπτει συνεντεύξεις, εμφανίσεις, σχέσεις και επαγγελματικά βήματα γνωστών προσώπων. Δίνει έμφαση στο να μεταφέρει τι ειπώθηκε πραγματικά, μακριά από τις υπερβολές. Επικοινωνία: [email protected]

Όλα τα άρθρα →
ΕπόμενοGNTM: ΑΠΟΨΕ το Bootcamp – Η πασαρέλα που θα κρίνει ποιοι μπαίνουν στο σπίτι