Ο Τόμας Μαρκλ νοσηλεύεται μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του
Κρίσιμες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ μετά τον ακρωτηριασμό

Μέγκαν Μαρκλ: Σοβαρή μάχη για τον πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό

Μια είδηση που προκαλεί θλίψη και αγωνία έρχεται από τις Φιλιππίνες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ. Ο 81χρονος Τόμας Μαρκλ πέρασε μια απίστευτα δύσκολη δοκιμασία, καθώς οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το αριστερό του πόδι κάτω από το γόνατο. Η κατάσταση εξελίχθηκε με τρομακτική ταχύτητα και συγκλόνισε όσους βρίσκονται στο πλευρό του.

Η στιγμή που πονά

Όλα ξεκίνησαν όταν θρόμβωση μπλόκαρε την κυκλοφορία του αίματος, οδηγώντας σε ραγδαία επιδείνωση. Ο Τόμας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε μεγαλύτερο νοσοκομείο στη Σέμπου, όπου οι γιατροί έκριναν ότι η επέμβαση ήταν μονόδρομος. Ο γιος του, Τομ Τζούνιορ, περιέγραψε με τρόμο πώς «το πόδι του έγινε μπλε και μετά μαύρο» πριν αποφασιστεί ο ακρωτηριασμός. Η οικογένεια πάγωσε μπροστά στην εικόνα ενός ανθρώπου που μέχρι πριν λίγες ώρες έμοιαζε σταθερός.

Ο 81χρονος νοσηλεύεται στην εντατική. Η κατάσταση είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, με τους γιατρούς να μιλούν για πολύ λεπτές ισορροπίες και να προετοιμάζονται ακόμη και για δεύτερη επέμβαση στον αριστερό μηρό. Ο κίνδυνος λοίμωξης είναι μεγάλος και κάθε ώρα μετρά.

Η αλήθεια που ξεφεύγει

Ο Τομ Τζούνιορ έκανε δημόσια έκκληση στη Μέγκαν να δείξει λίγη ανθρωπιά για τον πατέρα τους. Από το 2018 δεν έχουν καμία επαφή. Ο Τόμας δεν γνώρισε ποτέ ούτε τον Χάρι ούτε τα εγγόνια του. Η απόσταση αυτή μοιάζει τώρα πιο σκληρή από ποτέ, καθώς η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Οι επόμενες ημέρες θα καθορίσουν αν ο πατέρας της δούκισσας θα καταφέρει να σταθεί ξανά όρθιος απέναντι στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας 👇

Share This Article
Ονομάζομαι Δέσποινα Ιωάννου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Λατρεύω να γράφω για την showbiz, τα social media και ειδικά για το Instagram, ενώ έχω και μερικά τηλεοπτικά ριάλιτι που μου αρέσει να βγάζω ειδήσεις και spoiler, μέσα απο τις πηγές μου! Email : [email protected]
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *