Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer, Ιωάννα Τούνη, βρέθηκε προ απροόπτου το πρωί της Τετάρτης, καθώς η απεργία των αυτοκινητιστών ταξί ανακάτεψε πλήρως το πρόγραμμά της. Η ίδια, φανερά εκνευρισμένη, μοιράστηκε με τους εκατομμύρια ακολούθους της στα social media την περιπέτεια που έζησε, όταν αναγκάστηκε να διανύσει μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια.
Η Ιωάννα Τούνη είχε προγραμματισμένο ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού με προμηθευτές υφασμάτων και, όπως συνηθίζει, είχε επιμεληθεί σχολαστικά την εμφάνισή της. Ωστόσο, το «σενιάρισμα» αποδείχθηκε παγίδα, καθώς η έλλειψη διαθέσιμων ταξί την ανάγκασε σε έναν εξαντλητικό ποδαρόδρομο μισής ώρας πάνω σε ψηλοτάκουνα παπούτσια.
«Καλημέρα συμπεθέρα και τα νεύρα μου δεν είναι πολύ καλά από το πρωί», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε, τονίζοντας πως η προετοιμασία της πήγε χαμένη λόγω της κινητοποίησης των οδηγών. Παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να επιστρατεύσει το χιούμορ της, ο εκνευρισμός για την καθυστέρηση στο ραντεβού της ήταν διάχυτος, με την ίδια να αναρωτιέται δημόσια: «Τι γίνεται με τις απεργίες; Δεν ξέρω».
Η αναγκαστική πεζοπορία στο κέντρο της πόλης φαίνεται πως εξάντλησε την υπομονή της επιχειρηματία, η οποία δεν δίστασε να εκφράσει τα παράπονά της για την αναστάτωση που προκλήθηκε στην καθημερινότητά της. Το περιστατικό έγινε αμέσως viral, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στους διαδικτυακούς της κύκλους.
