Από τη Eurovision στην Επίδαυρο: Η Μαρίνα Σάττι δεν σταματά να εκπλήσσει

Must Read

Δέσποινα Ιωάννου
Δέσποινα Ιωάννου
Ονομάζομαι Δέσποινα Ιωάννου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Λατρεύω να γράφω για την showbiz, τα social media και ειδικά για το Instagram, ενώ έχω και μερικά τηλεοπτικά ριάλιτι που μου αρέσει να βγάζω ειδήσεις και spoiler, μέσα απο τις πηγές μου! Email : [email protected]

Η Μαρίνα Σάττι, ακάθεκτη μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision, επέστρεψε στην Ελλάδα και ανακοίνωσε αμέσως την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ μέσω Instagram.

Το άλμπουμ, που περιλαμβάνει 7 τραγούδια μεταξύ των οποίων τα επιτυχημένα “Tucutum” και “Zari”, είναι ήδη διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες.

Μαρίνα Σάττι

Οι θαυμαστές της ανυπομονούν για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει η Μαρίνα Σάττι στην Τεχνόπολη στις 26 Ιουνίου, ενώ πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλες εμφανίσεις της.

Η Μαρίνα Σάττι στην Επίδαυρο

Ωστόσο, το πρόγραμμά της είναι ήδη γεμάτο καθώς συμμετέχει στην παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, σε παραγωγή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.

Η παράσταση, με τη Μαρίνα Σάττι στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σολίστ, θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο στην Επίδαυρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει, σηματοδοτώντας ένα συναρπαστικό καλοκαίρι για την ταλαντούχα καλλιτέχνιδα.

-

Επικαιρότητα

Η νέα πλευρά της Μιμής Ντενίση: Φρεσκάδα, απλότητα και summer chic αύρα

Σε μια εποχή που η μόδα ψάχνει το νόημα ανάμεσα στην άνεση και το στυλ, η Μιμή Ντενίση κατάφερε...

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ