Σε ένα από τα πιο αγωνιώδη επεισόδια του τηλεοπτικού παιχνιδιού Deal, η Βιβή βρέθηκε σήμερα απέναντι από τον αμείλικτο τραπεζίτη, αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Με τον Γιώργο Θαναηλάκη στο τιμόνι της παρουσίασης, η παίκτρια κράτησε από την αρχή σφιχτά στα χέρια της το τυχερό της κουτί με τον αριθμό 2, χαρίζοντας στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές σασπένς. Το ταξίδι της στο παιχνίδι ήταν γεμάτο σκαμπανεβάσματα, οδηγώντας την σε ένα οριακό και άκρως εντυπωσιακό κλείσιμο.
Καθώς τα λεπτά περνούσαν, η αγωνία στο πλατό κορυφωνόταν επικίνδυνα. Στον πιο καθοριστικό γύρο, ο πίνακας έδειχνε μόνο τρία εναπομείναντα ποσά: το απόλυτο κενό του 0,01 λεπτού, τις διόλου ευκαταφρόνητες 5.000 ευρώ και το μεγάλο όνειρο των 70.000 ευρώ.
Η κρίσιμη αντιπρόταση και το «όχι» του τραπεζίτη
Σε εκείνο ακριβώς το κομβικό σημείο, η πίεση άγγιξε κόκκινο, καθώς το τηλέφωνο χτύπησε και η προσφορά που ακούστηκε ήταν 15.000 ευρώ. Η διαγωνιζόμενη, διαθέτοντας τεράστια ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη, αρνήθηκε να συμβιβαστεί με την πρώτη επιλογή. Μέσω του παρουσιαστή, έκανε μια τολμηρή αντιπρόταση στις 20.000 ευρώ, ελπίζοντας να κλείσει μια χρυσή συμφωνία. Δυστυχώς, ο τραπεζίτης αποδείχθηκε αλύγιστος, απέρριψε το αίτημα και την ανάγκασε να προχωρήσει το παιχνίδι στα τυφλά, φτάνοντας τα πράγματα στα άκρα.
Η απόλυτη ανατροπή με το χρυσό κουτί 23Β
Η επόμενη κίνησή της έμελλε να είναι και η πιο οδυνηρή, αφού ανοίγοντας το επόμενο κουτί είδε τις 70.000 ευρώ να κάνουν φτερά από τον πίνακα. Παρά την αρχική απογοήτευση, η μοίρα τής έπαιξε ένα περίεργο αλλά θετικό παιχνίδι. Μέσα στο δικό της κουτί κρύβονταν τελικά οι 5.000 ευρώ, ποσό που της έδωσε την ευκαιρία να παίξει το τελευταίο της χαρτί. Επιλέγοντας με θάρρος το κουτί 23Β, κατάφερε να διπλασιάσει τα κέρδη της. Έτσι, έφυγε από το στούντιο με ένα πλατύ χαμόγελο, έχοντας κερδίσει συνολικά 10.000 ευρώ μετά από μια πραγματική τηλεοπτική μάχη.
