Λίνα Σακκά: Η τηλεοπτική επιστροφή–έκπληξη και η ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα

Η Λίνα Σακκά σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, μιλώντας για τη ζωή και την καριέρα της.
Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της Λίνας Σακκά και όσα αποκάλυψε για τη νέα, πιο ήρεμη ζωή της.

Μια απρόσμενη και ιδιαίτερα ζεστή τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Λίνα Sακκά, μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «I love Σου Κου» της Νάντιας Ρηγάτου και μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή της, την απόστασή της από την τηλεόραση και την αγάπη του κόσμου που παραμένει αναλλοίωτη.

Η Σακκά εμφανίστηκε σχεδόν… όπως τη θυμόμαστε: φυσική, χαμογελαστή και με μια γοητεία που δεν φωνάζει, αλλά υπάρχει. Παρότι λείπει από τα τηλεοπτικά πλατό εδώ και οκτώ χρόνια, παραδέχεται πως νιώθει ακόμη μέρος του χώρου.
«Ο κόσμος με αντιμετωπίζει σαν να παίζω ακόμα. Μικρά παιδιά έρχονται να βγάλουν φωτογραφία και απορώ πώς με ξέρουν από σειρές που δεν έχουν καν ζήσει!», είπε συγκινημένη.

«Η τηλεόραση τότε είχε άλλη ψυχή»

Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από σειρές όπως το «Είσαι το ταίρι μου» και το «Άκρως Οικογενειακόν», μίλησε με νοσταλγία για μια εποχή τηλεόρασης που –όπως λέει– δεν υπάρχει πια.
«Δουλεύαμε με κέφι και πολύ σεβασμό. Μας πρόσεχαν. Ένιωθα ότι κάνω κάτι που είχε αξία. Δεν έκανα τίποτα μόνο για τα χρήματα», τόνισε, φωτίζοντας μια περίοδο όπου οι ρυθμοί και το κλίμα στα γυρίσματα ήταν τελείως διαφορετικά.

Μια ήρεμη ζωή, νέες διαδρομές

Σήμερα η Σακκά έχει επιλέξει έναν άλλο δρόμο. Ζει πιο ήρεμα, ασχολείται με τις επιχειρήσεις της στην εστίαση και απολαμβάνει την καθημερινότητα μακριά από τα άγχη του τηλεοπτικού χρόνου. Παρόλα αυτά, δεν έχει κλείσει την πόρτα σε μια πιθανή επιστροφή.

«Αν έρθει κάτι που έχει ψυχή, θα το κάνω. Μου λείπει η τηλεόραση, αλλά αγαπώ και τη ζωή που έχω τώρα», είπε, αφήνοντας το παράθυρο ανοιχτό για μια μελλοντική επανεμφάνιση.

Η παρουσία της στην εκπομπή ήταν μια υπενθύμιση ότι η Λίνα Σακκά παραμένει μια από τις πιο αυθεντικές και αγαπητές φιγούρες της ελληνικής τηλεόρασης — μια ηθοποιός που δεν χρειάζεται θόρυβο για να μείνει αξέχαστη.

TAGGED:
Share This Article
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα . Έχω αποφοιτήσει από ΙΙΕΚ Δημοσιογραφίας ενώ τώρα τελείωσα και εργαστήρι φωτογραφίας. Μου αρέσει να γράφω θέματα που αφορούν τα media και την showbiz, πολύ περισσότερο όμως για τα τηλεοπτικά ριάλιτι, όπως το Survivor και το MasterChef -Email
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *