Η τηλεοπτική μάχη της χθεσινής βραδιάς είχε ανατροπές, ένταση και… σασπένς, με τις αγαπημένες σειρές και τα ψυχαγωγικά προγράμματα να διεκδικούν σκληρά την κορυφή. Το ενδιαφέρον του κοινού παρέμεινε υψηλό, καθώς ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κανάλια συνεχίζει να «φουντώνει» όσο πλησιάζουμε στον χειμώνα.
Στο δυναμικό κοινό (18-54), το «Μια νύχτα μόνο» κράτησε σταθερά τα ηνία με 18,3%, δείχνοντας ότι έχει αποκτήσει πλέον το δικό του πιστό κοινό. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο «Άγιος Έρωτας» με 16,5%, ενώ το «Porto Leone» ακολούθησε πολύ κοντά στο 15,9%, επιβεβαιώνοντας πως παραμένει μια από τις πιο συζητημένες σειρές.
Αναλυτικά οι επιδόσεις στο δυναμικό κοινό:
- Μια νύχτα μόνο – 18,3%
- Άγιος Έρωτας – 16,5%
- Porto Leone – 15,9%
- Γη της Ελιάς – 13,6%
- Grand Hotel – 9,7%
- Ο Δικαστής – 9,4%
- Φάρμα – 8,6%
- The Wall – 6,5%
- Το Παιδί – 2,9%
- Real View – 2,7%
- Καλά θα πάει κι αυτό – 1,6%
Στο γενικό σύνολο, όμως, είχαμε ανατροπή. Η «Γη της Ελιάς» επέστρεψε ξανά στην κορυφή με 20,8%, αποδεικνύοντας πως η δυναμική της παραμένει ασταμάτητη, ακόμη και απέναντι σε νέες παραγωγές.
Ακολουθούν:
- Μια νύχτα μόνο – 19,1%
- Άγιος Έρωτας – 19%
- Porto Leone – 16,3%
Το τοπίο παραμένει ρευστό και οι αποστάσεις μικρές. Το φθινόπωρο εξελίσσεται σε μία από τις πιο ισορροπημένες σεζόν των τελευταίων ετών, και κάθε επεισόδιο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι… η κούρσα για την πρωτιά μόλις ξεκίνησε.

