Στην πρωινή της εκπομπή την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να θίξει ένα «καυτό» παρασκήνιο από τον χώρο της τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε σε μια άγρια κόντρα μεταξύ δύο πρώην συνεργατριών, αφήνοντας αιχμές για το τέλος της επαγγελματικής τους σχέσης και τις εντάσεις που ακολούθησαν.
Αν και δεν αποκάλυψε ονόματα, τα σχόλιά της ήταν αρκετά για να «φωτογραφίσουν» τις εμπλεκόμενες, ενώ οι συνεργάτες της έδωσαν επιπλέον «πικάντικες» λεπτομέρειες για την υπόθεση.
«Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια για εμάς του τηλεοπτικού χώρου που το ξέρουμε; Είναι πολύ έντονο, η μία μιλούσε τόσο άσχημα για την άλλη όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν… ειδικά η μία», είπε χαρακτηριστικά η Καινούργιου.
Συνεχίζοντας, η ίδια παραδέχτηκε πως το περιστατικό είναι γνωστό στον χώρο και πως ο παρουσιαστής με τον οποίο συνεργάζονταν οι δύο γυναίκες δεν είχε ευθύνη:
«Είναι κουτσομπολιό του χώρου αυτό. Κι εγώ το ξέρω και όλοι το ξέρουν. […] Πάντως, ο παρουσιαστής δεν έφταιγε κάπου σε όλο αυτό, προσπαθούσε να το εξισορροπήσει λιγάκι όλο αυτό».
Το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης στα social media, με αρκετούς τηλεθεατές να προσπαθούν να «μαντέψουν» για ποια τηλεοπτική συνεργασία πρόκειται.
Πηγές: Απόσπασμα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» (26/9)