Τουρκία: Δραματική μάχη με τον χρόνο για 9 εγκλωβισμένους χρυσωρύχους

Αγωνιώδεις προσπάθειες καταβάλλουν τα σωστικά συνεργεία στην Τουρκία, προκειμένου να απεγκλωβίσουν 9 χρυσωρύχους που παγιδεύτηκαν μετά την κατάρρευση χρυσωρυχείου στην ανατολική επαρχία Ερζινκάν.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το πρωί της 13ης Φεβρουαρίου 2024, όταν ολόκληρο βουνό κατέρρευσε, θάβοντας το χρυσωρυχείο και τους εργάτες που βρίσκονταν σε αυτό.

Αγώνας δρόμου για τον απεγκλώβισμό

Από την πρώτη στιγμή, δεκάδες διασώστες, με τη συνδρομή μηχανημάτων, έσπευσαν στο σημείο, ξεκινώντας επιχείρηση διάσωσης. Η επιχείρηση είναι εξαιρετικά δύσκολη και χρονοβόρα, καθώς οι διασώστες καλούνται να απομακρύνουν τόνους χώμα και βράχων.

Στο σημείο βρίσκονται και συγγενείς των εγκλωβισμένων χρυσωρύχων, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία και ελπίδα νέα για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων.

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στην Τουρκία

Η τραγωδία στο Ερζινκάν έχει συγκλονίσει την Τουρκία. Η κυβέρνηση έχει διατάξει έρευνα για τα αίτια της κατάρρευσης, ενώ έχει εκφράσει τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων.

Δύσκολη μάχη για τα σωστικά συνεργεία

Η μάχη για την απεγκλωβίσμο των 9 χρυσωρύχων συνεχίζεται. Η επιχείρηση είναι δύσκολη και ο χρόνος πιέζει. Τα σωστικά συνεργεία, όμως, δεν παύουν να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να φέρουν τους εργάτες σώους στην επιφάνεια.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

dimitris

Αρθρογράφος: Δημήτρης Χαροκόπος

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από ένας ταπεινός blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και στην συνέχεια έκανα μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Λατρεύω να γράφω για viral θέματα, gossip, για όμορφες γυναίκες και φυσικά για αθλητικά γεγονότα. - Email : [email protected]

Η Ρία Αντωνίου ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ στους δρόμους της Ρώμης κάνοντας χαζούς τους Ιταλούς

Ανέκδοτο με παπαγάλο: Απο τα νεύρα του ένας τύπος βάζει τον παπαγάλο στην κατάψυξη. Επικό γέλιο