fbpx
Connect with us

Avatar photo

Published

on

Η ενασχόληση με τα αθλητικά στοιχήματα μπορεί να είναι εκφοβιστική, ειδικά για τους αρχάριους που περιηγούνται στον κόσμο των στοιχημάτων NFL.

Με το NFL να είναι το πιο δημοφιλές άθλημα για να στοιχηματίσετε στην Αμερική, είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσετε τα βασικά πριν ασχοληθείτε με πιο σύνθετες στοιχηματικές επιλογές στο Wazamba.

Αυτό το άρθρο παρέχει μια εισαγωγή στους τέσσερις πιο συνηθισμένους τύπους στοιχημάτων NFL: moneyline, point spread, game total και teaser.

Ξεκινώντας με αυτά τα απλούστερα στοιχήματα, θα αποκομίσετε πολύτιμη εμπειρία και σταδιακά θα εξερευνήσετε πιο προηγμένες στρατηγικές στοιχηματισμού.

Η κατανόηση των περιπλοκών κάθε τύπου στοιχήματος είναι απαραίτητη για τη μεγιστοποίηση των πιθανών αποδόσεων στο Wazamba 888, ενώ στοιχηματίζετε στο πιο δημοφιλές αμερικανικό άθλημα.

Ποιες στοιχηματικές επιλογές ξεχωρίζουν ιδιαίτερα;

Παρακάτω θα βρείτε τα κύρια είδη στοιχημάτων που πρέπει να γνωρίζετε.

Moneyline

Το στοίχημα Moneyline είναι ο απλούστερος τρόπος για να μπείτε στο στοίχημα NFL. Το NFL είναι ευρέως αναγνωρισμένο ως το πιο δημοφιλές άθλημα για να στοιχηματίσετε στην Αμερική, οπότε η Wazamba 888 δίνει μεγάλη προσοχή σε όλες τις γραμμές.

Η ομορφιά του στοιχήματος moneyline είναι ότι απαιτεί τη μικρότερη δυνατή γνώση. Είναι πολύ απλό σε σύγκριση με τα πιο προηγμένα είδη στοιχημάτων.

Απαιτεί απλώς να ποντάρετε στην ομάδα που πιστεύετε ότι θα κερδίσει. Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, καθώς οι αποδόσεις είναι πολύ σταθμισμένες, με αριθμούς όπως -210 για τα φαβορί (που σημαίνει ότι ποντάρετε 210 δολάρια για να κερδίσετε 100 δολάρια).

Έτσι, ενώ είναι το πιο εύκολο είδος στοιχήματος, είναι κερδοφόρο μόνο αν επιλέξετε ένα αουτσάιντερ ή αν συνδυάσετε δύο μεγάλα φαβορί σε ένα παρολί. Για τους αρχάριους, ωστόσο, είναι ο απλούστερος τρόπος για να μπείτε στο παιχνίδι και να δοκιμάσετε την τύχη σας.

Point Spread

Το στοίχημα point spread παρουσιάζει λίγη περισσότερη πολυπλοκότητα. Δεν πρόκειται πλέον μόνο για την πρόβλεψη του νικητή, όπως το να λέτε ότι οι Patriots θα νικήσουν τους Dolphins.

Αυτά τα στοιχήματα προσφέρουν συνήθως καλύτερες αποδόσεις για τα φαβορί σε σύγκριση με το moneyline (συνήθως γύρω στο -110), αλλά τώρα πρέπει να λάβετε υπόψη το περιθώριο νίκης.

Η κατανόηση των βασικών αριθμών στο ποδόσφαιρο (π.χ. 3, 7, 10) είναι ζωτικής σημασίας. Για παράδειγμα, αν το spread είναι -6,5, η επιλογή του φαβορί σημαίνει ότι πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον ένα touchdown για να κερδίσετε.

Ωστόσο, αν το line είναι -7,5 και το φαβορί κερδίσει ακριβώς με ένα touchdown, τότε το αουτσάιντερ κερδίζει το στοίχημα.

Η κατανόηση των βασικών αριθμών μπορεί να είναι απλή, ωστόσο βοηθάει σημαντικά στη μεγιστοποίηση της πιθανής απόδοσης της επένδυσής σας.

Over/Under

Το συνολικό στοίχημα του παιχνιδιού, γνωστό και ως over/under, είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να στοιχηματίσετε στο Wazamba 888, επειδή ποντάρετε υπέρ ή κατά του συνόλου των πόντων που θα σημειωθούν, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα θα κερδίσει ή πόσο κοντά είναι το παιχνίδι.

Ωστόσο, μπορεί να είναι πιο δύσκολο από ό,τι πολλοί περιμένουν. Η επιθυμία να στοιχηματίσετε στο over είναι αρκετά συνηθισμένη. Ως φίλαθλοι του αθλητισμού, όλοι μας αγαπάμε τα παιχνίδια με υψηλό σκορ.

Με τη δημοτικότητα του φανταστικού ποδοσφαίρου στο NFL, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι οι υψηλοί αριθμοί είναι εύκολα εφικτοί. Αλλά περιμένετε ένα λεπτό.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν στοιχηματίζετε στο over/under, και ένας από αυτούς είναι το πόσο δημοφιλής είναι μια ομάδα ή ένας παίκτης.

Παιχνίδια που αφορούν ομάδες όπως οι Packers συνήθως προσελκύουν περισσότερη δράση από εκείνα που αφορούν τους Jaguars.

Οι bookies γνωρίζουν τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της εβδομάδας και το λαμβάνουν υπόψη τους όταν καθορίζουν τις γραμμές.

Έτσι, ενώ το στοίχημα στο σύνολο μπορεί να είναι συναρπαστικό, να είστε προσεκτικοί και να ερευνήσετε διεξοδικά τις επιθετικές και αμυντικές δυνάμεις και αδυναμίες των ανταγωνιστικών ομάδων πριν τοποθετήσετε το στοίχημά σας.

Teaser

Τα στοιχήματα teaser προσθέτουν ένα στοιχείο πολυπλοκότητας. Αυτά τα στοιχήματα μπορεί να μην προσφέρουν μεγάλες αποδόσεις, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητές σας να κερδίσετε ένα παρολί.

Το teasing μιας γραμμής περιλαμβάνει την προσαρμογή της υπάρχουσας γραμμής με την προσθήκη ή την αφαίρεση πόντων. Για παράδειγμα, αν πιστεύετε ότι οι Bills θα δώσουν μια καλή μάχη απέναντι στους Texans, αλλά δεν είστε σίγουροι γι’ αυτούς στο +2,5, μπορείτε να πειράξετε το line και να τους πάρετε στο +8,5 μετακινώντας το spread μέσω δύο βασικών αριθμών.

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, έτσι δεν είναι; Ακριβώς! Το Teasing μιας γραμμής δεν θα αποφέρει ευνοϊκές αποδόσεις και θα πρέπει πάντα να κάνετε parlay, δηλαδή τουλάχιστον δύο στοιχήματα σε ένα δελτίο. Παρ’ όλα αυτά, βελτιώνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε με αυτά τα νέα νούμερα σε σύγκριση με αυτά που προσέφερε αρχικά το Wazamba 888.

Comments