Survivor spoiler 2024: Ποιοι θα είναι οι υποψηφιοι στο συμβούλιο σήμερα (16/1)

Ρόη Ράπτη
2 Min Read

Survivor spoiler: Μετά απο έναν φανταστικό αγώνα που είδαμε να λαμβάνει χώρα στον πιο απαιτητικό στίβο μάχης του φετινού Survivor 2024, οι Διάσημοι κέρδισαν τους Μαχητές.

Η 3η ασυλία πήγε σε flag race με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Νίκο Γκάνο και τους Δώρα Νικολή και Φάνη Μπολέτση να έρχονται αντιμέτωποι για τελευταία φορά.

Η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να κερδίσει επιτέλους την Δώρα Νικολή στον τελικό στόχο και να δώσει την νίκη και την 3η ασυλία στην ομάδα της.

Survivor spoiler 2024

Ο MVP της εβδομάδας

Η μεγάλη ανατροπή έγινε και ενώ όλοι περιμέναμε την Ασημίνα να είναι ξανά ο MVP της εβδομάδας, τελικά ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε το όνομα ενός Μαχητή, ο οποίος δεν είναι άλλος απο τον Γιάννη Περπατάρη.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Περπατάρης θα δώσει άντρα υποψήφιο απο την ομάδα των Διασήμων. Βέβαια πρώτα θα πρέπει και αυτός μαζί με την υπόλοιπή ομάδα να ψηφίσουν τον δικό τους υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor spoiler 2024

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα

Η λογική λέει ότι οι Μαχητές θα βγάλουν στον τάκο τον Rob, ο οποίος και είναι ο πιο αδύναμος άντρας της ομάδας τους.

Το θέμα είναι πιο θα δώσει ο MVP της εβδομάδας Γιάννης Περπατάρης, απο την ομάδα των Διασήμων. Διαρροή δεν έχουμε για το όνομα, η πρόβλεψη μας όμως είναι ότι λογικά θα δούμε τον Χρήστο Βολικάκη.

Share This Article
Exit mobile version