Survivor spoiler 2024: Σε επική αναμέτρηση η Δαλάκα έδωσε την ασυλία στους Διάσημους

Ρόη Ράπτη
3 Min Read

Survivor spoiler: Για μια ακόμα φορά η διαρροή μας επιβεβαιώθηκε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, γιατί όπως θα έχετε καταλάβει όλα φέτος το παιχνιδι παίζεται διαφορετικά και στα spoiler.

Απο το πρωί σας είχαμε αποκαλύψει την ομάδα που θα κερδίσει την 3η ασυλία της εβδομάδας. Λίγη ώρα πριν την έναρξη είχαμε την επιβεβαιώση της νίκης των Διασήμων και σας την μεταφέραμε.

Αυτό όμως που ήταν το πιο ωραίο πράγμα που είδαμε σήμερα στο Survivor 2024 ήταν ότι παρακολουθήσαμε έναν καταπληκτικό αγώνα, όπως σας το είχαμε αποκαλύψει.

Νικητές οι Διάσημοι στην 3η ασυλία

Μπορεί το ξεκίνημα να ήταν εντυπωσιακό για τους Διάσημους, που κατάφεραν να δείξουν ότι το θέλουν πιο πολύ απο τους Μαχητές, μετά όμως απο το το 6-3 και τα πρώτα ματσαρίσματα, όλα άλλαξαν δραματικά για την Κόκκινη ομάδα.

Οι Μαχητές αναθάρισσαν και με συνεχόμενες νίκες κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα για την ομάδα τους και έκαναν το σκορ 7-9. Εκεί η Ασημίνα κατάφερε να νικήσει για την ομάδα των Διασήμων και μείωσε σε 8-9.

Ο Αλέξης Παππάς και ο Rob ήταν οι επόμενοι παίκτες για τις δύο ομάδες του Survivor που μονομάχησαν με νικητή τον Αλέξη Παππά που έκανε το 9-9 για την ομάδα του, στέλνοντας την 3η ασυλία σε flag race!!

Καθηλωτικό flag race με νικητές τους Διάσημους

Στο καλύτερο αγώνισμα της εβδομάδας, ο Αλέξης Παππάς έστειλε την ομάδα του σε flag rece οπου εκεί βρέθηκαν για τους Διάσημους ο Νίκος Γκάνος και η Κατερίνα Δαλάκα, ενω για τους Μαχητές η Δώρα Νικολή και ο Φάνης Μπολέτσης .

Καθηλωτικό flag race με νικητές τους Διάσημους

Οι τέσσερις παίκτες τα έδωσαν όλα με τους άντρες να ξεκινούν το flag race και τις γυναίκες να ρίχνουν στον τελικό στόχο.

Οι Διάσημοι ήταν καλύτεροι στον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας και κατάφεραν να κερδίσουν στο flag race και να κατακτήσουν την 3η ασυλία, με την Κατερίνα Δαλάκα να κερδίζει την Δώρα Νικολή στον τελικό στόχο.

Share This Article
Exit mobile version