Στρινγκ στις παραλίες: Νέα πρόταση προκαλεί σάλο στην Αυστραλία

Μια πρόταση που έχει προκαλέσει σάλο στην Αυστραλία θέλει να απαγορεύσει το στρινγκ στις παραλίες της χώρας. Η πρόταση έρχεται από τον Ian Grace, νικητή του βραβείου “Εθελοντής της Χρονιάς” στην Χρυσή Ακτή, ο οποίος θεωρεί ότι τα στρινγκ “είναι φτηνά” και “προσβάλλουν” τους λουόμενους.

Αιφνιδιαστική πρόταση

Η πρόταση του Grace έρχεται αιφνιδιαστικά και έχει πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις. Πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για μια άστοχη και σεξιστική πρόταση, η οποία θίγει την ελευθερία των γυναικών να επιλέγουν τι θα φορέσουν.

Αντιδράσεις και διαμαρτυρίες

Γυναίκες σε όλη την Αυστραλία έχουν σπεύσει να διαμαρτυρηθούν για την πρόταση, διοργανώνοντας εκδηλώσεις και γράφοντας σχόλια στα social media. Θεωρούν ότι η απαγόρευση του στρινγκ θα αποτελέσει ένα βήμα προς τα πίσω όσον αφορά τα δικαιώματα των γυναικών και την αυτοδιάθεσή τους.

Υπέρμαχοι της πρότασης

Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι υποστηρίζουν την πρόταση του Grace, θεωρώντας ότι το στρινγκ είναι ένα προκλητικό ένδυμα που δεν ταιριάζει σε οικογενειακές παραλίες. Επισημαίνουν ότι η απαγόρευση του στρινγκ θα συμβάλει στην διατήρηση της “δημοσιάς ευπρέπειας”.

Η συζήτηση συνεχίζεται

Η συζήτηση για την απαγόρευση του στρινγκ στις παραλίες της Αυστραλίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική έκβαση, με δεδομένη την έντονη αντίδραση που έχει προκαλέσει η πρόταση.

Δείτε το ρεπορτάζ με το θέμα που ανάδειξε ο ΣΚΑΪ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

despoina_office

Αρθρογράφος: Δέσποινα Ιωάννου

Ονομάζομαι Δέσποινα Ιωάννου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Λατρεύω να γράφω για την showbiz, τα social media και ειδικά για το Instagram, ενώ έχω και μερικά τηλεοπτικά ριάλιτι που μου αρέσει να βγάζω ειδήσεις και spoiler, μέσα απο τις πηγές μου!
Email : [email protected]

Survivor spoiler (14/02): Ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας. ΟΡΙΣΤΙΚΗ διαρροή

Survivor spoiler (14/02): ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ποιος αποχωρει σημερα απο το survivor