ΣΚΑΙ vs. Κανάκης: “Ράδιο Αρβύλα” σε δικαστική διαμάχη για 200.000 ευρώ!

Σε μια αιφνιδιαστική εξέλιξη, ο ΣΚΑΙ φέρεται να διεκδικεί από τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρεία του, “Ράδιο Αρβύλα”, το ποσό των 200.000 ευρώ. Η αιτία; Εκπομπές που, σύμφωνα με τον σταθμό, δεν υλοποιήθηκαν, παρά την ύπαρξη σχετικής συμφωνίας.

Πώς ξεκίνησε η διαμάχη

Όλα ξεκίνησαν το 2022, όταν ο Κανάκης και η “Ράδιο Αρβύλα” υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ για την παραγωγή και προβολή τηλεοπτικών εκπομπών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία προέβλεπε την παραγωγή 40 επεισοδίων για την εκπομπή “Βινύλιο”, 20 επεισοδίων για την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, καθώς και 10 επεισοδίων μίας νέας, άτιτλης εκπομπής.

Οι “χαμένες” εκπομπές

Ωστόσο, ο ΣΚΑΙ υποστηρίζει ότι ο Κανάκης και η “Ράδιο Αρβύλα” δεν παρέδωσαν ποτέ τα 20 επεισόδια του “Ράδιο Αρβύλα” και τα 10 επεισόδια της άτιτλης εκπομπής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή “Βινύλιο” προβλήθηκε κανονικά, χωρίς να υπάρχουν παράπονα από τον σταθμό.

Κανάκης

Η αγωγή και η αντίδραση του Κανάκη

Ως αποτέλεσμα, ο ΣΚΑΙ προχώρησε σε αγωγή κατά του Κανάκη και της “Ράδιο Αρβύλα”, ζητώντας αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ. Ο Κανάκης, από την πλευρά του, αρνείται τις κατηγορίες του σταθμού και δηλώνει ότι η εταιρεία του τήρησε τους όρους της συμφωνίας.

Μία ανοιχτή υπόθεση

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και αναμένεται να εκδικαστεί στο δικαστήριο. Μέχρι τότε, αμφότερες οι πλευρές διατηρούν σιγή ιχθύος, αφήνοντας πολλά ερωτήματα αναπάντητα.

Τι μέλλει γενέσθαι;

Ποιος θα δικαιωθεί στην τελική; Πώς θα επηρεάσει η διαμάχη αυτή τις μελλοντικές συνεργασίες του Κανάκη; Μόνο ο χρόνος θα δείξει…

Με το θέμα της αγωγής του ΣΚΑΪ κατά του Αντώνη Κανάκη, ασχολήθηκε και η πρωινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open Πρωινό ΣΟΥ-ΚΟΥ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

Avatar photo

Αρθρογράφος: Ρόη Ράπτη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα . Έχω αποφοιτήσει από ΙΙΕΚ Δημοσιογραφίας ενώ τώρα τελείωσα και εργαστήρι φωτογραφίας. Μου αρέσει να γράφω θέματα που αφορούν τα media και την showbiz, πολύ περισσότερο όμως για τα τηλεοπτικά ριάλιτι, όπως το Survivor και το MasterChef -Email

Survivor spoiler: Ξεκίνησε το «θάψιμο» η κλίκα των τριών στους Μαχητές

Φουντώνει ο ανταγωνισμός στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας: Τι σημαίνει για τους καταναλωτές;