fbpx
Connect with us

Avatar photo

Published

on

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη. Οι υποψίες που είχε για την σύντροφό του ήταν μεγάλες και έτσι ετοίμασε την εκδίκηση του!

Πριν από λίγο καιρό ένας νεαρός άντρας ανακάλυψε πως η κοπέλα του χαριεντίζεται με τον γυναικολόγο. Σύμφωνα με τον νεαρό όλα ξεκίνησαν παρουσίασε ένα πρόβλημα κύστη στις ωοθήκες και έπρεπε να εγχειριστεί άμεσα γιατί κινδύνευε .

Η κοπέλα σύμφωνα με την όσα αποκάλυψε ο νεαρός στο δικαστήριο, έχει χρόνια αυτόν τον γιατρό, ο οποίος είναι ένας γοητευτικός κύριος κοντά στα 55.

Η κοπέλα του νεαρού, 27 ετών και καθομολογία όλων όσων βρέθηκαν στο δικαστήριο ήταν μια κούκλα ζωγραφιστή. Ο κατηγορούμενος αποκάλυψε ότι μετά την επέμβαση ξεκίνησαν τα προβλήματα. Από την στιγμή που έκανε την επέμβαση και μετά , έβρισκε διαρκώς δικαιολογίες για να πηγαίνει στο ιατρείο του.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι πολλές φορές την μετέφερε εκείνος στο ιατρείο, γιατί ο ίδιος διαθέτει μηχανή και μπορούσε να μετακινείται εύκολα και εκείνη να μην παρκάρει.

Το πρόβλημα του όμως είναι ότι άρχισε να έχει υποψίες, μιας και η 27χρονη πήγαινε στον γιατρό πραγματική κοκέτα, αρωματισμένη, βαμμένη λες και πήγαινε ραντεβού.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν ένα βράδυ χτύπησε μήνυμα στο messenger της, την ώρα που η 27χρονη κοιμόταν. Το μήνυμα ήταν από τον συγκεκριμένο γιατρό που της έγραφε συγχαρητήρια για την προαγωγή στην δουλειά και ότι θα χαρεί να τα πούνε και από κοντά καιρό μιας και έχει καιρό να περάσει.

Στο μήνυμα μάλιστα έγραφε! «Αλήθεια η όμορφη κοιλίτσα σου πως είναι; Πονάς ακόμα;»

Απο εκεί και μετά όλα άλλαξαν μέσα. Ο ίδιος άφησε το κινητό στην άκρη και μέσα του άρχιζε να καταστρώνει την εκδίκηση του, αφού ήταν σίγουρος ότι κάτι παίζει.

Ο κατηγορούμενος αποκάλυψε ότι δεν της είπε τίποτα ενώ όπως τόνισε μόλις ξύπνησε και είδε το μήνυμα χασκογέλασε.

Μετά απο μερικές ημέρες, του αποκάλυψε ότι έχει κλείσει ραντεβού μαζί του και ότι θα έπρεπε να την πάει στον γιατρό γιατί είχε ενοχλήσεις.

Αυτή ήταν και η αφορμή για να συναντηθεί μαζί του, αλλά και η ευκαιρία που έψαχνε εκείνος για να τους πιάσει στα πράσα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, την πήγε στο ιατρείο του και μαζί ανέβηκαν πάνω όπως έκαναν κάθε φορά. Μόνο που τώρα είχε βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του, αφού ήταν έτοιμος να καταγράψει τα όσα θα γινόντουσαν μέσα στο ιατρείο.

Μόλις η 27χρονη μπήκε μέσα και έκλεισε την πόρτα, ο ίδιος σηκώθηκε και δήθεν βιαστικός χτύπησε την πόρτα και της είπε ότι θα πρέπει να πεταχτεί σε μια επείγουσα δουλειά και θα επιστρέψει.

Εκείνη μάλιστα του απάντησε ότι δεν χρειαζόταν να βιαστεί και ότι θα τον περίμενε για να γυρίσει.

Ο νεαρός έκλεισε την πόρτα και βγήκε στο μπαλκόνι. Είχε δει ότι το εξεταστήριο είχε μπαλκονόπορτα και μπορούσε άνετα απο το μπαλκόνι να δει τι γίνεται.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι λίγη ώρα μετά και κατά την εξέταση, ο γιατρός ξεκίνησε τα παιχνιδάκια με την 27χρονη με τον νεαρό να αρχίζει να γράφει με το κινητό την πράξη! Έλα όμως που δεν άντεξε και σπάζοντας την μπαλκονόπορτα όρμηξε στον γιατρό.

Το αποτέλεσμα ήταν ένας άγριος ξυλοδαρμός, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και όλοι μαζί βρέθηκαν στο τμήμα. Εκεί ο γιατρός έκανε μήνυση για ξυλοδαρμό, ενώ στις κατηγορίες του νεαρού ήταν ξεκάθαρος ότι απλά εξέταζε την 27χρονη.

Όταν έβγαλε το κινητό όμως και έδειξε στους αστυνομικούς τι γινόταν μέσα στο ιατρείο, τότε τα δεδομένα άλλαξαν. Οι δικηγόροι έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα και τελικά όλοι βρέθηκαν στο δικαστήριο!

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καταπέλτης κατά του νεαρού, αφού καταδικάστηκε 3 χρόνια με αναστολή για τον ξυλοδαρμό και 2 χρόνια για την παράνομη καταγραφή του περιστατικού, αφού δεν είχε πάρει άδεια απο κανέναν για να γράψει με το κινητό το συμβάν.

Το μόνο θετικό όμως για τον κερατωμένο νεαρό ήταν ο Ιατρικός σύλλογος έστειλε τον γιατρό στο πειθαρχικό…μέχρι στιγμής όμως δεν έχει μαθευτεί τι απόφαση πήραν!

Comments