in

Πώς να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο Powbet betting: 5 κανόνες που πρέπει να θυμούνται οι αρχάριοι

Το ποντάρισμα για πρώτη φορά προκαλεί πάντα ανησυχία, επειδή, από τη μία πλευρά, θέλετε να ξεκινήσετε το Powbet betting πιο γρήγορα και να νιώσετε ότι συμμετέχετε στη νίκη της ομάδας στο https://powbet.com/gr/sports , και από την άλλη πλευρά, είστε μπερδεμένοι από το περίπλοκο τεχνικό μέρος του στοιχήματος και φοβάστε την ήττα.

Δεν πειράζει – ο αθλητισμός είναι ριψοκίνδυνος και οι ακατανόητες έννοιες και συντομογραφίες θα γίνουν σύντομα οικείες, όπως ο πίνακας πολλαπλασιασμού για ένα μαθητή. Το κύριο πράγμα εδώ είναι να μην αφήσετε τα συναισθήματα να σταθούν εμπόδιο, αφήνοντάς τα να πανηγυρίσουν την επιτυχία. Για να την πετύχετε γρηγορότερα και να αποφύγετε την απογοήτευση, χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές.

Ποιος είναι ο στοιχηματικός σας στόχος

Υπάρχουν δύο τύποι παικτών και υπάρχει η συμβίωσή τους. Οι πρώτοι θέλουν να παίρνουν μόνο ικανοποίηση από το Powbet betting, είναι έτοιμοι να πληρώσουν γι’ αυτό, όπως για την παρακολούθηση του τελικού του Champions League, και δεν αποθαρρύνονται όταν χάνουν ένα στοίχημα. Αυτοί οι παίκτες στοιχημάτων έρχονται να παίξουν για ευχαρίστηση και καταλαβαίνουν ότι πρέπει να πληρώσουν για την κορυφή.
Ο δεύτερος τύπος στοιχηματιστών είναι εκείνοι που θεωρούν τους εαυτούς τους μάστορες του αθλήματος και θέλουν να παίξουν για να κερδίσουν, χωρίς να περιορίζονται στο να πάρουν το ντράιβ. Πρόκειται για ειδικούς που έχουν ψυχρή καρδιά και ξέρουν να μετράνε. Είναι αυτοί που περνούν ώρες αναλύοντας αγώνες και χτίζοντας λεπτές στρατηγικές με την ελπίδα να πετύχουν στο Powbet betting.
Κατ’ αρχάς, καθορίστε τον σκοπό της επίσκεψής σας στον bookie. Αν δεν είστε μετρ των σπορ αλλά θέλετε να πάρετε ικανοποίηση, θα την πάρετε, αλλά θα χάνετε πιο συχνά. Αν έρχεστε για να κερδίσετε, να θυμάστε ότι πρόκειται για μια δύσκολη επιχείρηση και δεν μπορείτε να το κάνετε μόνο με το ένστικτό σας. Θα πρέπει να μάθετε και να αναπτυχθείτε, να πατήσετε πάνω στην τσουγκράνα και να συνεχίσετε μέχρι να γίνετε επαγγελματίας.

Το μέγεθος του bankroll για το στοίχημα

Ας ξεκινήσουμε με τα χρήματα, επειδή είναι εύκολο να τα χάσετε και ο δρόμος προς τη νίκη μπορεί να είναι μακρύτερος απ’ ό,τι νομίζετε. Δεν μπορείτε να κάνετε κατάθεση:
● τα τελευταία σας χρήματα με την ελπίδα να τα διπλασιάσετε σε 10 λεπτά,
● πιστωτικά χρήματα που πρέπει να επιστραφούν στην τράπεζα με τόκο,
● κέρματα που αποσύρονται από τις αποταμιεύσεις σας.
Παίξτε μόνο με τα χρήματα, η απώλεια των οποίων δεν θα προκαλέσει ζημιά στον οικογενειακό σας budget. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσετε αναγκαστικά, αλλά σας ασφαλίζει από ακραίες συνέπειες. Ο δεύτερος κανόνας του bankroll είναι ότι δεν μπορείτε να ποντάρετε ολόκληρο το υπόλοιπό σας σε ένα στοίχημα, όσο ελκυστικό και αν φαίνεται και όσο σίγουροι και αν είστε για το αποτέλεσμα. Αν χάσετε το ποσό που επρόκειτο να ξοδέψετε για να πάτε σε ένα νυχτερινό κέντρο, θα πληρώσετε απλώς για την απόλαυση, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να το συγχωρεθεί, αλλά το να χάσετε το ποσό που αποταμιεύατε επί ένα χρόνο για τα απαραίτητα είναι ανόητο.

Επιλέξτε το άθλημά σας

Ποτέ μην αφήνετε την επιθυμία να κυριαρχήσει έναντι της γνώσης, στοιχηματίζοντας σε αθλήματα και κλάδους που δεν γνωρίζετε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο βήμα προς την κατεύθυνση της απώλειας.
Ξεκινήστε το Powbet betting σε αγώνες που καταλαβαίνετε. Δεν μπορείτε να παίζετε στα τυφλά, εμπιστευόμενοι μόνο την κυρία τύχη.
Όσο κι αν σας τρώει το χέρι για να στοιχηματίσετε στη Formula 1, αν το μόνο που ξέρετε γι’ αυτήν είναι η συσκευή του κινητήρα εσωτερικής καύσης, μην κάνετε λάθος και περιμένετε τα αθλήματά σας.

Μην στοιχηματίζετε μεγάλα χρηματικά ποσά

Δεν μπορείτε να παίξετε για όλο το ποτ, ακόμα κι αν είστε σίγουροι ότι ο αγαπημένος σας αθλητής θα φτάσει πρώτος στη γραμμή του τερματισμού. Η οφθαλμαπάτη της νίκης μοιάζει ελκυστική, αλλά φανταστείτε τον εαυτό σας χαμένο και τα χέρια σας θα σταματήσουν να σας τρώγονται για να ποντάρετε τα πάντα.

Σκεφτείτε το κάθε στοίχημα

Όσο καλύτερα είναι μελετημένο ένα στοίχημα, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να παίξει και να αντικατοπτρίσει το αντίθετο. Να θυμάστε αυτή τη βασική αρχή: μην ποντάρετε αυθόρμητα στη φωνή από τον ουρανό. Το γραφείο του bookmaker δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, αν δεν θέλετε να χάσετε οδυνηρά και γρήγορα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχο για κακούργημα τον έκρινε το δικαστήριο

Ανέκδοτο με πολύ γέλιο: Ο παπάς που δεν ήξερε να πει το ευαγγέλιο