Πως μια πλαστική πιπίλα παραλίγο να σκοτώσει ένα μικρό αγόρι;

συμβουλές

Οι νέοι γονείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα πράγματα που δίνουν στο νεογέννητο ή και μεγαλύτερο παιδί τους. Υπάρχουν μερικά πράγματα που χωρίς να το σκεφτούμε μπορούν να αποβούν μοιραία γι’ αυτό.

Τα αντικείμενα που χρησιμοποιεί ένα μωρό πρέπει να είναι ασφαλή και να διαθέτουν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Το παιδί σας πρέπει να έχει στα χέρια του μόνο ασφαλή και εγκεκριμένα αντικείμενα.

Τι γίνεται όμως όταν και αυτά δημιουργούν προβλήματα που μπορούν να αποβούν μοιραία για το παιδί.

Αυτό συνέβει με ένα μικρό αγόρι, το οποίο διαρκώς αρρώσταινε τον τελευταίο καιρό και οι γονείς του δεν μπορούσαν να βρούνε τον λόγο.

Το πρόβλημα ήταν ότι ο πατέρας ανακάλυψε ένα παχύ στρώμα μούχλας κολλημένο στο πάνω μέρος του κατά τ’ άλλα «στεγανού» ποτηριού που χρησιμοποιούσε ο γιός του.

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι οι γονείς του παιδιού ποτέ δεν καθάρισαν αυτή την συγκεκριμένη πιπίλα γιατί ποτέ δεν διάβασαν τις οδηγίες χρήσης και φροντίδας.

Όπως θα δείτε και εσείς οι φωτογραφίες απο το εσωτερικό είναι σοκαριστικές

Το παιδί τους κινδύνευσε γιατί πολύ απλά δεν πρόσεξαν ποτέ, αυτό που έδωσαν στο γιό τους, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνει λόγω μούχλας, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του την ζωή.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

kelly

Αρθρογράφος: Κέλλυ Νομικού

Ονομάζομαι Κέλλυ Νομικού, είμαι δημοσιογράφος και έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι αγαπημένες μου στήλες είναι gossip, celebrities και ειδησεογραφικά νέα της επικαιρότητας. Λατρεύω την φύση και ειδικά τις βόλτες στα βουνά. - Email

Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού και ξερό ψωμί! Λιάγκα πες αλεύρι, η κουκλάρα για υπογλώσσια σε γυρεύει!

παχύσαρκος άνθρωπος

Απίστευτο και όμως αληθινό. Εμφύτευμα εγκεφάλου σε 6 παχύσαρκους προκάλεσε τεράστια απώλεια