Πως ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις! Αγνώριστη η Εθνική μας σταρ

Πώς η “Εθνική Σταρ” δημιούργησε το iconic look της

Αγνώριστη η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην πρώτη της ταινία! Δείτε πώς η “Εθνική Σταρ” υιοθέτησε το look της Μπριζίτ Μπαρντό.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η αδιαμφισβήτητη “Εθνική Σταρ” της Ελλάδας, άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στον ελληνικό κινηματογράφο. Ξεκινώντας την καριέρα της στα 1952, η Αλίκη γνώρισε ραγδαία άνοδο, λατρεύτηκε από το κοινό και υιοθέτησε ένα glamorous στιλ, εμπνευσμένο από θρυλικές ηθοποιούς όπως η Μπριζίτ Μπαρντό.

Στην ταινία “Ποντικάκι” (“Το Κορίτσι με τα Λουλούδια”) του 1954, η Αλίκη εμφανίζεται αγνώριστη. Πριν υιοθετήσει το iconic look που την καθιέρωσε, η νεαρή ηθοποιός διακρίνεται με διαφορετικό χτένισμα, μακιγιάζ και στυλ.

Πώς η “Εθνική Σταρ” μεταμορφώθηκε σε Μπριζίτ Μπαρντό

Φωτογραφίες από την ταινία “Ποντικάκι” αποκαλύπτουν μια άγνωστη πλευρά της Αλίκης. Διαφορετικό χτένισμα, μακιγιάζ και στυλ, πριν την υιοθέτηση του look που την καθιέρωσε. Η ομοιότητα με την Μπριζίτ Μπαρντό, ηθοποιός που η Αλίκη θαύμαζε, είναι εμφανής.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη υιοθέτησε ένα πιο sophisticated look, εμπνευσμένο από την Μπριζίτ Μπαρντό. Ξανθά μαλλιά, έντονο μακιγιάζ, θηλυκό ντύσιμο, δημιούργησαν την εικόνα της “Εθνικής Σταρ”. Η μεταμόρφωση σηματοδότησε την άνοδο της Αλίκης στο ελληνικό star system.

Η άγνωστη Αλίκη του “Ποντικιού” αποτελεί μια συναρπαστική ματιά στα πρώτα βήματα της “Εθνικής Σταρ”. Η εξέλιξη του στιλ της αντικατοπτρίζει την καλλιτεχνική της ωρίμανση και την επιρροή από πρότυπα που θαύμαζε. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη παραμένει μια αξεπέραστη μορφή, που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο.

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Από το “Ποντικάκι” στο star system

Η νεαρή Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην ταινία “Ποντικάκι” του 1954, εμφανίζεται με διαφορετικό look, άγνωστο σε σχέση με την εικόνα που την καθιέρωσε. Πριν υιοθετήσει το ξανθό χρώμα μαλλιών, το έντονο μακιγιάζ και το θηλυκό ντύσιμο, η Αλίκη διακρίνεται με σκούρα μαλλιά, πιο φυσικό μακιγιάζ και πιο απλό στιλ.

Η ομοιότητα με την Μπριζίτ Μπαρντό, ηθοποιός που η Αλίκη θαύμαζε, είναι εμφανής στην ταινία “Ποντικάκι”. Η μεταμόρφωση της Αλίκης, υιοθετώντας ένα πιο sophisticated look εμπνευσμένο από την Μπριζίτ Μπαρντό, σηματοδότησε την άνοδό της στο ελληνικό star system.

Η εξέλιξη του στιλ της Αλίκης Βουγιουκλάκη αντικατοπτρίζει την καλλιτεχνική της ωρίμανση. Η άγνωστη Αλίκη του “Ποντικιού” αποτελεί μια συναρπαστική ματιά στα πρώτα βήματα της “Εθνικής Σταρ”, ενώ η υιοθέτηση του iconic look της, την καθιέρωσε ως αξεπέραστη μορφή στον ελληνικό κινηματογράφο.

Αλίκη Βουγιουκλάκη
Αλίκη Βουγιουκλάκη
Αλίκη Βουγιουκλάκη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

despoina_office

Αρθρογράφος: Δέσποινα Ιωάννου

Ονομάζομαι Δέσποινα Ιωάννου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Λατρεύω να γράφω για την showbiz, τα social media και ειδικά για το Instagram, ενώ έχω και μερικά τηλεοπτικά ριάλιτι που μου αρέσει να βγάζω ειδήσεις και spoiler, μέσα απο τις πηγές μου!
Email : [email protected]

Ιράν: Απελευθερώνονται 17 μέλη πληρώματος από ελληνικό δεξαμενόπλοιο

Flat white: Πως φτιαχνεται ο καφές που έχει τρελάνει το doodle της Google;