Παρέλασε στην Θήβα ο νεοσύλλεκτος Στέφανος Κασσελάκης – video

Περάλασε στη Θήβα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης

Κανονικά περάλασε στη Θήβα ο νεοσύλλεκτος στρατιώτης πυροβολικού Στέφανος Κασσελάκης με τα φώτα της δημοσιότητας να ήταν φυσικά στραμμένα πάνω του.

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ντυμένος στα χακί έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συμμετέχοντας στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Θήβα.

Στέφανος Κασσελάκης

Παρέλασε στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, ο Κασσελάκης, μαζί με 36 νεοσύλλεκτους του Κέντρου Εκπαίδευσης στη Θήβα, έκανε παρέλαση στον κεντρικό δρόμο της πόλης, τιμώντας την επέτειο της Επανάστασης του 1821.

Η παρουσία του Κασσελάκη στην παρέλαση τράβηξε τα βλέμματα και τα σχόλια. Πολλοί πολίτες έσπευσαν να τον συγχαρούν, φωνάζοντας «μπράβο Στέφανε».

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, αφού η στρατιωτική του θητεία έχει γίνει το γεγονός της χρονιάς στην Ελλάδα, ο νεοσύλεκτος Στέφανος Κασσελάκης τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

kelly

Αρθρογράφος: Κέλλυ Νομικού

Ονομάζομαι Κέλλυ Νομικού, είμαι δημοσιογράφος και έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι αγαπημένες μου στήλες είναι gossip, celebrities και ειδησεογραφικά νέα της επικαιρότητας. Λατρεύω την φύση και ειδικά τις βόλτες στα βουνά. - Email

Παπαφλέσσας

Παπαφλέσσας: Τα Αμπελάκια Λαρίσης ζωντανεύουν ξανά την ιστορία

Σασμός

Σασμός: Προδίδει την Αργυρώ και η Σάντρα ορμάει στον Αστέρη