Πανικός στους χρήστες: Facebook, Instagram & Messenger εκτός λειτουργίας

Χιλιάδες χρήστες του Facebook, Instagram και Messenger σε όλο τον κόσμο αντιμετώπισαν πρόβλημα συνδεσιμότητας στις 5 Μαρτίου 2024. Η Meta αναγνώρισε το πρόβλημα και η πρόσβαση στους λογαριασμούς άρχισε να αποκαθίσταται σταδιακά μετά τις 18:15.

Γιατί έπεσαν Facebook, Instagram & Messenger

Η Meta φαίνεται να δίνει λύση στο πρόβλημα συνδεσιμότητας που επηρέασε χιλιάδες χρήστες του Facebook, του Instagram και του Messenger σε όλο τον κόσμο. Λίγο μετά τις 18:15, οι χρήστες άρχισαν σταδιακά να ανακτούν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους.

Συγκεκριμένα, η σύνδεση στο Facebook και στο Messenger φαίνεται να έχει αποκατασταθεί, ενώ οι χρήστες του Instagram εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Meta, Αντι Στόουν, έγραψε στο Twitter: “Γνωρίζουμε ότι κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας. Εργαζόμαστε για να το διορθώσουμε.”

Ενημέρωση:

  • 18:30: Η πρόσβαση στο Instagram φαίνεται να έχει αποκατασταθεί για τους περισσότερους χρήστες.
  • 18:45: Η Meta δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την αιτία του προβλήματος.

Χαμός στo Χ με την πτώση του Facebook

Φυσικά η πτώση του Facebook αλλα και του Instagram, προκάλεσε ένα μικρό χαμό στο X, αφού πολλοί θυμήθηκαν το παρελθόν όπου οι πλατφόρμες του Μαρκ Ζουκεμπεργκ, υπολειτουργούσαν για καιρό!

Δείτε μερικά χιουμοριστικά tweets

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

giorgos

Αρθρογράφος: Γιώργος Παπαχρόνης

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαχρόνης και είμαι αρθρογράφος. Έχω σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχω αποφοιτήσει απο το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχω εργαστεί σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και ερασιτεχνικά σε ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα αθλητικά νέα για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι αυτά που μου αρέσει να γράφω περισσότερο. Έχω γίνει όμως εξπέρ στα social media, αφού δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. - Email

Κουρέματα 2024: Βρείτε το τέλειο κούρεμα για το σχήμα του προσώπου σας!

MasterChef spoiler (05/03): Τι θα συμβεί στο Τεστ Δημιουργικότητας με 9 φρούτα;