Νέος «έρωτας» για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη! Θα πέσει και τώρα στα πατώματα η Καινούργιου;
Για όσους δεν τον γνωρίζουν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου. Για την ακρίβεια ο μεγάλος έρωτας της παρουσιάστριας του Alpha!
Ο χωρισμός του κατάφερε και έγινε πρώτο θέμα στην επικαιρότητα της showbiz, αφού ότι αφορά την παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, ο κόσμος θέλει να το μαθαίνει.
Πολλά ακούστηκαν και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί. Τώρα όμως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει βρει έναν νέο «έρωτα» και πολύ χωρίς να γνωρίζουν γράφουν αηδίες, μόνο και μόνο για να προκαλέσουν πρόβλημα στην παρουσιάστρια, η οποία η αλήθεια είναι ότι είχε μεγάλες προσδοκίες απο αυτή την σχέση.
Ο νέος έρωτας του Φίλιππου Τσαγκρίδη, έχει μάλιστα και εντυπωσιακό όνομα και αυτό είναι Gallina! Ποια είναι όμως η Gallina που του έχει κλέψει την καρδιά;
Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης εκτός απο γόνος μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας έχει και μια μεγάλη αγάπη για την γαστρονομία. Αυτή του την αγάπη την έκανε και πράξη, ανοίγοντας ένα νέο εντυπωσιακό εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας!
Η αγάπη του για το Gallina
Παρά τις πολλές δημοσιότητες γύρω από τις ερωτικές σχέσεις του Φίλιππου Τσαγκρίδη με διάσημες προσωπικότητες, η νέα του αγάπη είναι το Gallina. Το εστιατόριο του είναι η νέα του μεγάλη αγάπη και όπως μαθαίνουμε έχει γίνει ήδη ένας από τους πιο δημοφιλείς γαστρονόμους στην Αθήνα.
Το θέμα τώρα που θα απασχολήσει τους πάντες, είναι το αν θα δούμε την παρουσιάστρια να κάνει εμφάνιση στο Gallina!