Νέο ρεκόρ θεάσεων για το ERTFLIX: 525.000 ημερήσιες θεάσεις τον Φεβρουάριο!

“Από τις 3.000 στις 550.000”: Η ραγδαία ανάπτυξη του ERTFLIX σε αριθμούς!

Η Ημερίδα “Δημόσια Τηλεόραση στον 21ο Αιώνα: Η εποχή του ERTFLIX εστίασε στην ραγδαία ανάπτυξη και την επιρροή της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX.

Η Ημερίδα με θέμα “Δημόσια Τηλεόραση στον 21ο Αιώνα: Η εποχή του ERTFLIX”, που διοργανώθηκε από το Εργαστήριο Οπτικών και Πολιτισμικών Σπουδών του ΑΠΘ σε συνεργασία με την ΕΡΤ, έφερε στο προσκήνιο την ραγδαία ανάπτυξη και την αδιαμφισβήτητη επιρροή της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ.

ERTFLIX

ERTFLIX: Ραγδαία ανάπτυξη και αδιαμφισβήτητη επιρροή

Στο πλαίσιο της Ημερίδας, παρουσιάστηκαν ερευνητικά δεδομένα που καταδεικνύουν την σαφή στροφή του κοινού προς την ψηφιακή θέαση, με το ERTFLIX να ηγείται της αλλαγής.

Ενδεικτικά, τον Φεβρουάριο του 2024, η μέση ημερήσια θέαση στο ERTFLIX εκτοξεύτηκε στις 525.000, καταγράφοντας ρεκόρ και αύξηση 72% σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2023 (305.000 ημερήσιες επισκέψεις).

Συγκριτικά, τον Ιανουάριο του 2024, η μέση ημερήσια θέαση ήταν 520.000, υπογραμμίζοντας μια σταθερή άνοδο και μια αδιαμφισβήτητη δυναμική.

ERTFLIX

Η εποχή του ERTFLIX

“Από τις 3.000 θεάσεις την ημέρα στις 550.000”, τόνισε ο Κώστας Ζούλας, επισημαίνοντας την αλματώδη ανάπτυξη της πλατφόρμας και την καθολική αποδοχή της από το ελληνικό κοινό.

Η Ημερίδα “Δημόσια Τηλεόραση στον 21ο Αιώνα: Η εποχή του ERTFLIX” αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των νέων τάσεων στον τομέα της τηλεοπτικής θέασης, αναδεικνύοντας τον κομβικό ρόλο της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX στην διαμόρφωση του τηλεοπτικού τοπίου του μέλλοντος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

Avatar photo

Αρθρογράφος: Ρόη Ράπτη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα . Έχω αποφοιτήσει από ΙΙΕΚ Δημοσιογραφίας ενώ τώρα τελείωσα και εργαστήρι φωτογραφίας. Μου αρέσει να γράφω θέματα που αφορούν τα media και την showbiz, πολύ περισσότερο όμως για τα τηλεοπτικά ριάλιτι, όπως το Survivor και το MasterChef -Email

Ρία Αντωνίου

Η Ρία Αντωνίου μαγνητίζει τα βλέμματα: Το βίντεο που «εκτόξευσε» τη διάθεση

Έλενα Αμανατίδου

Έλενα Αμανατίδου: Το ροζ κολάν της μαγνητίζει τα βλέμματα! Εντυπωσιακή φωτογράφιση