Η Μάγισσα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα αλλά και το Netflix!

Η «Μάγισσα» ετοιμάζεται για την πρεμιέρα αλλά και το Netflix!

Η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά, ετοιμάζεται να κάνει την δική της πρεμιέρα, ταυτόχρονα όμως ετοιμάζεται και για συμφωνία με το Netflix.

Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρχει συμφωνία μεταξύ της ψηφιακής πλατφόρμας και της «Μάγισσας» κάτι που σημαίνει ότι η σειρά που έχει θέμα μια ιστορία μυστηρίου απο την Μάνη θα γίνει παγκόσμια.

Το Netflix, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον χώρο του streaming, φαίνεται ότι έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την νέα Ελληνική τηλεοπτική σειρά «Μάγισσα» που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1.

Το ρεπορτάζ αυτό αποκαλύπτει ότι, παρά την απουσία συμφωνίας αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες να δούμε τη σειρά στην παγκόσμια πλατφόρμα του Netflix είναι πραγματικές και ενθαρρυντικές.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα nassosblog.gr το πρώτο μονταρισμένο επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα» φαίνεται ότι έχει δοθεί εδώ και μήνες στην πλατφόρμα του Netflix.

Αυτό αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την ελληνική βιομηχανία της μυθοπλασίας, καθώς το Netflix αγοράζει περιεχόμενο από διάφορες χώρες και δίνει προτεραιότητα σε ποιοτικές παραγωγές.

Ωστόσο, παρόλο που οι εντυπώσεις από το πιλοτικό επεισόδιο ήταν εξαιρετικά θετικές, δεν υπάρχει ακόμη κάποια υπογεγραμμένη συμφωνία μεταξύ του ΑΝΤ1 και του Netflix.

Το κλειδί στην υπόθεση, για αυτήν την ενδεχόμενη συμφωνία φαίνεται να είναι το οικονομικό κομμάτι. Οι πληροφορίες δείχνουν ότι υπάρχει όρος για ρήτρα τηλεθέασης, κάτι που δεν είχε συμβεί με την προηγούμενη Ελληνική σειρά που έπαιξε στο Netflix και μιλάμε για το «Maestro» του Παπακαλιάτη.

Αυτό σημαίνει ότι το Netflix θα προσδιορίσει το ποσό που είναι πρόθυμο να πληρώσει για τη σειρά ανάλογα με το ποσοστό της τηλεθέασης που θα επιτύχει στην πλατφόρμα του. Αυτός ο μηχανισμός καθιστά την πρώτη εβδομάδα της προβολής της σειράς στον ΑΝΤ1 κρίσιμη, καθώς από εκεί θα εξαρτηθεί το τελικό κόστος αγοράς από το Netflix.

Η απόφαση του ΑΝΤ1 να προβάλει τη σειρά στην υψηλότερη ώρα, στις 21:00, αντικατοπτρίζει τη σημασία που αποδίδει σε αυτήν την πιθανή συμφωνία.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Η εμφάνιση του Τζάστιν Μπίμπερ ξεκινάει μια νέα γελοία τάση στην ανδρική μόδα!

Η εμφάνιση του Τζάστιν Μπίμπερ ξεκινάει μια νέα γελοία τάση στην ανδρική μόδα!

Το σκισμένο φανελάκι της Γουάντα Νάρα πρώτο θέμα στο Instagram

Το σκισμένο φανελάκι της Γουάντα Νάρα πρώτο θέμα στο Instagram