Μήπως σε γουστάρει; 5 σημάδια που δεν μπορεί να κρύψει!

Τα σημάδια που δείχνουν ότι σε γουστάρει

Πώς να καταλάβεις αν κάποιος σε θέλει ερωτικά

Μήπως σε γουστάρει; Αυτά είναι τα 5 σημάδια που δεν μπορεί να κρύψει! Σημάδια ερωτικού ενδιαφέροντος, φλερτ, ακρόαση, επικοινωνία.

Αναρωτιέσαι αν ο/η φίλος/η σου έχει ερωτικά συναισθήματα για εσένα; Ψάχνεις για σημάδια που μαρτυρούν το ενδιαφέρον του/της;

Πώς να καταλάβεις αν κάποιος σε θέλει ερωτικά

Εδώ θα βρεις 5 σημάδια που ίσως σου δώσουν την απάντηση:

1. Οπτική επαφή: Ένα από τα πιο ξεκάθαρα σημάδια έλξης είναι η έντονη οπτική επαφή. Αν ο/η φίλος/η σου σε κοιτάει συχνά στα μάτια, ακόμα και για λίγο, ίσως νιώθει κάτι παραπάνω.

2. Σωματική επαφή: Η σωματική επαφή, όπως το ελαφρύ άγγιγμα στο χέρι ή τον ώμο, μπορεί να υποδηλώνει άνεση και οικειότητα, αλλά και ερωτικό ενδιαφέρον.

3. Παιχνίδι: Το φλερτ και το παιχνίδισμα, όπως τα πειράγματα και οι αστείες κόντρες, είναι σημάδια ότι ο/η φίλος/η σου θέλει να σου τραβήξει την προσοχή και να σε κάνει να γελάσεις.

4. Ενεργή ακρόαση: Αν ο/η φίλος/η σου σε ακούει με προσοχή, θυμάται λεπτομέρειες από τις συζητήσεις σας και δείχνει ενδιαφέρον για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, ίσως νιώθει κάτι παραπάνω.

5. Προσπάθεια για επικοινωνία: Αν ο/η φίλος/η σου σου στέλνει συχνά μηνύματα, ψάχνει τρόπους να έρθει σε επαφή μαζί σου και θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου, ίσως θέλει να χτίσει μια πιο στενή σχέση.

Φυσικά, αυτά τα σημάδια δεν είναι πάντα αδιάσειστα. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο εξωστρεφείς ή φιλικοί από άλλους.

Για να καταλάβεις αν ο/η φίλος/η σου σε γουστάρει, είναι σημαντικό να δεις το σύνολο της συμπεριφοράς του/της, να λάβεις υπόψη σου τον χαρακτήρα του/της και να ακούσεις το ένστικτό σου.

Πώς να καταλάβεις αν κάποιος σε θέλει ερωτικά

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

despoina_office

Αρθρογράφος: Δέσποινα Ιωάννου

Ονομάζομαι Δέσποινα Ιωάννου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Λατρεύω να γράφω για την showbiz, τα social media και ειδικά για το Instagram, ενώ έχω και μερικά τηλεοπτικά ριάλιτι που μου αρέσει να βγάζω ειδήσεις και spoiler, μέσα απο τις πηγές μου!
Email : despoinaioannou@tvfreaks.gr

One-Night Stands

Μήπως τα One-Night Stands βλάπτουν την ψυχική σας υγεία;

smartphone

Μάθετε ποιο είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο που αγγίζετε καθημερινά και πώς να το απολυμάνετε!