in

Μεταγραφή Champions League στον «Σασμό»! Ποιος είναι ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης

Σασμός

Ένας απο τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς, εισβάλει σε λίγα επεισόδια στον «Σασμό» με τον ρόλο του εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη και όπως φαίνεται έρχεται για να φέρει την κάθαρση στην σειρά.

Ένας απο τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι το νέο πρόσωπο, που αναμένεται σύντομα να κάνει την εμφάνιση του στην αγαπημένη σειρά, ανεβάζοντας το ενδιαφέρον στα ύψη.

Ο καθηλωτικός καθηγητής Λαϊνης απο την τριλογία Έτερος Εγώ, αναλαμβάνει τον ρόλο του εισαγγελέα που επιστρέφει στην πατρίδα του την Κρήτη για να εφαρμόσει τον νόμο κατά γράμμα.

Έτερος Εγώ

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα εμφανιστεί ενώπιον μας στο τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού» πριν από τη διακοπή της σειράς ενόψει των Χριστουγέννων και με το καλημέρα θα δώσει το στίγμα του στην σειρά.

Ποιος είναι ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης που θα υποδυθεί

Ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης είναι αυστηρός, αδέκαστος, αδιάφθορος, αμερόληπτος, ακέραιος, αποτελεσματικός, ευφυής, λογικός και μοναχικός. Βάζει υπεράνω όλων την δικαιοσύνη και τον νόμο. Είναι ανελέητος διώκτης της διαφθοράς.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Ο πατέρας του, Μάνθος Γιακωβάκης, διετέλεσε για μεγάλο διάστημα εισαγγελέας Ρεθύμνου. Είναι παιδί από οικογένεια με βεντέτα, που κόστισε τη ζωή στον θείο του, αδερφό του πατέρα του.

Ο πατέρας του πολέμησε σθεναρά την βεντέτα και τους νόμους των ορέων, με αποτέλεσμα να δεχτεί άμεσες απειλές για τη ζωή του και την οικογένειά του. Μην μπορώντας να κάνει αλλιώς, μετακόμισε με την οικογένεια στην Αθήνα, όταν ο Χρήστος ήταν περίπου 17 ετών.

Σπούδασε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε με λαμπρές σπουδές στην Αμερική με υποτροφία.

Χρήστος Γιακωβάκης

Η μετάθεσή του στην Κρήτη ήταν δική του επιλογή. Επιδίωξε ο ίδιος να κατεβεί στο Ρέθυμνο, που το τελευταίο διάστημα ταλανίζεται από το άνοιγμα της βεντέτας.

Μελετώντας χρόνια τις βεντέτες που βρίσκονται ακόμα σε ισχύ, έπεσε στην αντίληψή του η αναταραχή στην Άνω Ποριά, που κόστισε την ζωή στον Νικηφόρο και άνοιξε ξανά την βεντέτα Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων, για την οποία ήταν ενημερωμένος από τον πατέρα του.

Ο Χρήστος κατεβαίνει στην Κρήτη με το άνοιγμα της βεντέτας των δύο οικογενειών, για να βάλει – όπως λέει – μια τάξη, συνεχίζοντας το έργο που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ο πατέρας του. Είναι αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος στην βεντέτα και παράλληλα να εξαρθρώσει τα μεγάλα κυκλώματα εγκληματικότητας.

Ο Χρήστος γνώριζε τον Αντώνη από το παρελθόν και ήξερε πως ο πατέρας του τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση, από τότε που ήταν ακόμη αστυνομικός. Στην πορεία θα συνεργαστεί στενά μαζί του. Θα καταλάβει ότι είναι έντιμος και καθαρός άνθρωπος, αλλά θα διαφωνεί φιλοσοφικά μαζί του στην έννοια του Νόμου κι αυτή θα είναι η μεγάλη τους κόντρα. Ο Χρήστος βάζει πρώτα τον Νόμο. Ο Αντώνης, τον άνθρωπο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

Δέσποινα Ιωάννου

Written by Δέσποινα Ιωάννου

Ονομάζομαι Δέσποινα Ιωάννου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Λατρεύω να γράφω για την showbiz, τα social media και ειδικά για το Instagram, ενώ έχω και μερικά τηλεοπτικά ριάλιτι που μου αρέσει να βγάζω ειδήσεις και spoiler, μέσα απο τις πηγές μου!
Email : [email protected]

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η παρακάτι 40αρα Ευρυδίκη Βαλαβάνη φοράει καρό φούστα και νομίζει ότι είναι η Μπρίτνεϋ Σπίαρς

Κουίζ: Ποια είναι η κοπελίτσα πάνω από τον Πάριο; Θα τρομάξετε να την αναγνωρίσετε!