Μαριλίνα Βακονδίου: Όταν η γυμνάστρια των Μαχητών του Survivor χάζευε κόσμο στη Μακρυπούλια -βίντεο

Ρόη Ράπτη
2 Min Read

Όταν η Μαριλίνα Βακονδίου έχει κάνει την μοναδική της εμφάνιση στην εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1, είχε χαζέψει όλους τους φανατικούς τηλεθεατές του Ρουκ Ζουκ.

Ήταν πριν απο περίπου 9 μήνες όταν η γυμνάστρια που αναμένεται να δούμε στο Survivor 2024, είχε πάει στο Ρούκ Ζουκ για να παίξει μαζί με την παρέα της.

Με κορμί που κόβει την ανάσα η Μαριλίνα Βακονδίου είχε εμφανιστεί με άκρως αθλητική αλλά και προκλητική αμφίεση στο Ρούκ Ζουκ και είχε προκαλέσει εγκεφαλικά με αυτά που έδειξε μπροστά στην κάμερα.

Αν και οι περισσότεροι δεν την γνωρίζουν, η Μαριλίνα εκτός απο μια πανέμορφη παρουσία, είναι και μια εκπληκτική επαγγελματίας στο χώρο της γυμναστικής! Η Μαριλίνα, με την ενέργεια και την εξειδίκευσή της στην προπόνηση, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της σύστημα προπόνησης, το Glute Makeover, το οποίο φαίνεται να έχει πραγματικά αντίκτυπο στις γυναίκες που ακολουθούν τις συμβουλές της.

Αυτό που πραγματικά κάνει τη Μαριλίνα Βακονδίου να ξεχωρίζει είναι η φιλοδοξία της να κατακτήσει την Αμερική και, φανταστείτε, να είναι η προσωπική γυμνάστρια της Τζένιφερ Λόπεζ! Μιλάμε για μεγάλα όνειρα, αλλά αν κάποια μπορεί να το καταφέρει, αυτή είναι σίγουρα η Μαριλίνα.

Τώρα αν το Survivor 2024 είναι αυτό που θα την κάνει διάσημη, δεν το ξέρει κανένας, η πανέμορφη Μαριλίνα όμως είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα!

Πάρτε μια μικρή γεύση απο την παρουσία της στο Ρουκ Ζουκ μέσα απο το παρακάτω βίντεο και ετοιμαστείτε για το Survivor 2024!

Share This Article
Exit mobile version