Μαριλίνα Βακονδίου: Αυτή είναι η εντυπωσιακή γυμνάστρια που θα δούμε στο Survivor 2024

Ρόη Ράπτη
2 Min Read

Το όνομα Μαριλίνα Βακονδίου, μπορεί τώρα να μην σας λέει τίποτα, σύντομα όμως αναμένεται να γίνει μια απο τις αγαπημένες σας παίκτριες στην ομάδα των Μαχητών του Survivor 2024.

To Survivor spoiler 2024, που έχουμε στα χέρια μας κάνει λόγω για την πανέμορφη γυμνάστρια, ως μια απο τις νέες παίκτες που θα πλαισιώσουν την ομάδα των Μαχητών στο πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης.

Το παιχνίδι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου και η Μαριλίνα Βακονδίου, είναι μια απο τις παρουσίες που αναμένεται ξεχωρίσουν, αφού έχει όλα όσα χρειάζεται για να την αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω μιλάμε για μια πανέμορφη γυναίκα, με εντυπωσιακές σωματικές αναλογίες που θα καθηλώσει απο την πρώτη στιγμή όλα τα βλέμματα πάνω της.

Ποια είναι η Μαριλίνα Βακονδίου

Η Μαριλίνα Βακονδίου είναι personal trainer και ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική εδώ και 10 χρόνια. Όπως η ίδια αποκάλυψε στο παρελθόν κόλλησε το μικρόβιο της άσκησης από την ηλικία των 5 χρόνων μέσα από τη ρυθμική γυμναστική.

Στα χρόνια που ακολούθησαν , η εντυπωσιακή γυμνάστρια ασχολήθηκε με πολλά αθλήματα, όπως κολύμβηση, τένις, πυγμαχία και στίβο.

Η Μαριλίνα Βακονδίου είναι απόφοιτος της BASE TRAINING με ειδικότητα το Advanced Personal Training & Group Fitness Instructor. Είναι πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και στίβου.

Βρίσκεται στο χώρο του fitness από το 2011, με πολλές συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια. Είναι υπεύθυνη του Gym Base Bootex στη Γλυφάδα.

Η πανέμορφη γυμνάστρια έχει συνεργαστεί με τον διαδικτυακό κανάλι του Star Channel, στον τομέα fitness, ενώ συνεργάζεται σαν brand Ambassador με την Νο1 εταιρία αθλητικού εξοπλισμού ΕΛΔΙΚΟ.

Εξειδικεύεται στα προγράμματα κάψιμου λίπους, με ασκησιολόγιο λειτουργικής προπόνησης σε συνδυασμό με αερόβιες ασκήσεις. Ένα από τα πιο αποτελεσματικά προγράμματα που χρησιμοποιεί είναι το Pilates Βootcamp.

Share This Article
Exit mobile version