Κώστας Χαρδαβέλλας: Ο δημοσιογράφος έχασε τη φωνή του – «Είναι σαν θηρίο στο κλουβί»

Κώστας Χαρδαβέλλας

Η Μαρία Παναγοπούλου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της, Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο δημοσιογράφος έχει χάσει τη φωνή του και λαμβάνει θεραπεία.

Η σύζυγος του δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα, Μαρία Παναγοπούλου, μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της.

Κώστας Χαρδαβέλλας

Η Μαρία Παναγοπούλου μιλά για την περιπέτεια υγείας του Κώστα Χαρδαβέλλα

Η Παναγοπούλου εξήγησε ότι ο Χαρδαβέλλας έχει χάσει τη φωνή του και μιλάει ψιθυριστά. Το πρόβλημα ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, αλλά εξελίχθηκε σε απώλεια της φωνής.

“Ανησυχήσαμε πάρα πολύ γιατί ο Κώστας είχε δώσει και μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο“, είπε η Παναγοπούλου. “Τελικά υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, θέλει όμως πολλή προσπάθεια και αφωνία”.

Κώστας Χαρδαβέλλας

Ο δημοσιογράφος έχασε τη φωνή του: “Είναι σαν θηρίο στο κλουβί”

Η σύζυγος του δημοσιογράφου περιέγραψε πόσο δύσκολο είναι για τον Χαρδαβέλλα να έχει χάσει τη φωνή του. “Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο στα ξαφνικά να βυθιστεί στη σιωπή”, είπε. “Ο Κώστας φοβάται μήπως ο κόσμος ταυτίζει την παλιά του περιπέτεια με αυτό που βιώνει τώρα. Δεν έχει καμία σχέση με την περιπέτεια της υγείας του”.

Η Παναγοπούλου τόνισε ότι ο Χαρδαβέλλας λαμβάνει θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. “Είμαστε 32 χρόνια μαζί και τον έχω ζήσει να παλεύει με τα θηρία”, είπε. “Ακόμη μια φορά έχω εκπλαγεί με τη δύναμη αυτού του ανθρώπου. Ότι σου στέλνει ο θεός βρίσκει τη δύναμη και το αντιμετωπίζεις”.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

despoina_office

Αρθρογράφος: Δέσποινα Ιωάννου

Ονομάζομαι Δέσποινα Ιωάννου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Λατρεύω να γράφω για την showbiz, τα social media και ειδικά για το Instagram, ενώ έχω και μερικά τηλεοπτικά ριάλιτι που μου αρέσει να βγάζω ειδήσεις και spoiler, μέσα απο τις πηγές μου!
Email : [email protected]

Η τύχη χαμογελά σε 3 ζώδια: Ποια είναι τα τυχερά της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2024;

Νίκος Ευαγγελάτος

Εξοντωτική ποινή του ΕΣΡ στο Mega λόγω Νίκου Ευαγγελάτου