I’m a celebrity get me out of here spoiler: Αυτός αποχωρεί σήμερα 12/10 (βίντεο)

Ρόη Ράπτη
2 Min Read

Δυναμική πρεμιέρα έκανε το I’m a celebrity get me out of here και σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε αν θα καταφέρει να κάνει το ίδιο και απόψε το βράδυ.

Το νέο τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, μας χάρισε μερικές καλές στιγμές γέλιου, αλλά και πολύ ριάλιτι, με πρωταγωνιστές τους Σταμάτη Γαρδέλη και Τάσο Ξιαρχό.

Οι σπόντες, τα πειράγματα αλλά και ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είχαν την τιμητική τους στους επικούς καυγάδες που μονοπώλησαν ουσιαστικά το πρώτο επεισόδιο.

Το «I’m a celebrity… Get me out of here» κατάφερε να κάνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης αφού το παρακολούθησαν 1.473.676 τηλεθεατές έστω και για 1΄.

Πολύ δυνατή πρεμιέρα όμως και έκανε και στα social media και στο twitter, αφού το hashtag #ImACelebrityGR ήταν Νο1 trend στο Χ σε όλη την διάρκεια προβολής του προγράμματος.

#ImACelebrityGR – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα 12/10

Το σημερινό spoiler μιλάει για μια αποχώρηση, η οποία αν δεν κάνουμε λάθος θα είναι οικειοθελής. Ήδη σας έχουμε αναφέρει τον παίκτη που δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στις συνθήκες της ζούγκλας.

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται και πολύ σκέψη, αφού όποιος μας έχει διαβάσει και είδε και την πρεμιέρα καταλαβαίνει ότι μιλάμε για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έχει ήδη επιστρέψει απο τον Άγιο Δομίνικο.

I'm a Celebrity... Get Me Out of Here! | Trailer | 12/10/2023
Share This Article
Exit mobile version