I’m a celebrity get me out of here: Γαρδέλης και Ξιαρχό πρωταγωνιστές με το καλημέρα

Ρόη Ράπτη
3 Min Read

Το I’m a celebrity get me out of here, έκανε χτες πρεμιέρα και προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα τόσο στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και σε αυτούς που σχολίασαν μέσω Twitter.

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή παίκτες που τράβηξαν την προσοχή περισσότεροι από όλους ήταν ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης και ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχο. 

Δύο προσωπικότητες ιδιαίτερες οι οποίες αναμένεται να απασχολήσουν πολύ το τηλεοπτικό κοινό και ήδη έχουν δημιουργήσει σάλο με τα όσα είπαν μέσα στα social media Και ειδικά στο Twitter.

Οι κόντρες τους δημιούργησαν αναστάτωση αρκετές φορές, με τον Τάσο Ξιαρχό να είναι πολύ πιο επιθετικός απέναντι στον ηθοποιό, ο οποίος όμως έκανε ότι περνούσε απο το χέρι του για να τον μειώσει.

Με το καλημέρα οι κοκορομαχίες τους στα camp προκάλεσαν αντιδράσεις όπως και κάποια σχόλια ομοφοβικά που έκανε ο Σταμάτης Γαρδέλης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασελάκη, τα οποία είχαν στόχο τον Τάσο Ξιαρχό.

 «Δεν θέλω να μάθω άλλο για αυτή την ιστορία την αρχαία που έχεις πάθει εμμονή! Βαρέθηκα! Πάρε έναν κίωνα και κάτσε επάνω, δηλαδή φτάνει πια» φώναξε, μεταξύ άλλων, ο Ξιαρχό στον δημοφιλή ηθοποιό.

«Ποιος Πλούτος, Ήφαιστος, Ηφαιστίωνας και Άρης; Δεν θα τα παίξουν όλα αυτά γιατί είσαι βαρετός! Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα τώρα… Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα και θα σ’ αρέσει η γεύση μου, έλα», συνέχισε απειλητικά να εκφράζετε ο Γαρδέλης προς τον χορογράφο.

«Θες να παίζουμε συνέχεια αυτά που παίζει η τηλεόραση; Θα τα κόψουν όμως… Που παίζουν Κασσελάκη ας πούμε και Τάιλερ; Θες να παίζουμε αυτό;»

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε μερικές καλές στιγμές αλλά είχε και πολλές κακές.  Οι 14 celebrities που έδωσαν το παρών στον Άγιο Δομίνικο χωρίστηκαν σε δύο ομάδες από τους παρουσιαστές Γιώργο λιανό και Καλομοίρα και πέρασαν τις πρώτες δοκιμασίες.

Ποιοι είναι οι 14 celebrities που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο;

  1. Δήμητρα Αλεξανδράκη
  2. Νίκος Αναδιώτης
  3. Νίκος Βαμβακούλας
  4. Σταμάτης Γαρδέλης
  5. Στέλλα Γεωργιάδου
  6. Αγγελική Ηλιάδη
  7. Μαρία Καλάβρια
  8. Πάνος Καλίδης
  9. Ιωάννα Λίλη
  10. Ραχήλ Μακρή
  11. Τάσος Ξιαρχό
  12. Γιώργος Χειμωνέτος
  13. Bo
  14. Emilia Vodos

Οι πρώτες αντιδράσεις από τα social media ήταν ανάμεικτες.  Αυτό που πρέπει να περιμένουμε να δούμε και το επόμενο επεισόδιο

Όπως φαίνεται όμως το ριάλιτι κομμάτι θα  θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here.

Share This Article
Exit mobile version