Η Μάγισσα: Η σκηνή που σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό

Η Μάγισσα: Η σκηνή που σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του ΑΝΤ1, H Μάγισσα, σφραγίστηκε με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο, αφήνοντας τους τηλεθεατές σε αναταραχή.

Η ταραχή στο τηλεοπτικό κοινό ξεκίνησε, μετά την αρπαγή του βρέφους της οικογένειας των Λασκαραίων. Το παιδί του Μάρκου Λάσκαρη και της Μεταξίας Λάσκαρη, εξαφανίστηκε.

Στην αγωνία και τον απόηχο της απώλειας, όλοι αναζητούν απεγνωσμένα το χαμένο βρέφος, αλλά οι προσπάθειές τους φαίνονται άκαρπες. Η ένταση αυξάνεται και οι Λασκαραίοι αρχίζουν να κατηγορούν καταφανώς όλους όσους είχαν την ευθύνη να προσέχουν το βρέφος.

Η Μάγισσα και το συγκλονιστικό φινάλε στο πρώτο επεισόδιο

Η λέξη “προδοσία” επικρατεί καθώς ένα αντικείμενο του μωρού βρίσκεται στα πράγματα ενός από τους υπηρέτες. Η οργή ξεχειλίζει και τότε ακολουθεί η σκηνή που συνταρακτικά ανατριχιάζει:

Ο πατριάρχης Μιχαήλ Λάσκαρης σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό με την απόφαση του να αποκεφαλίσει τον υπηρέτη με τη χατζάρα του. Οι υπόλοιποι παρακολουθούν άφωνοι το θέαμα, με το κεφάλι του υπηρέτη να βρίσκεται στο έδαφος.

Σίγουρα αυτό το συγκλονιστικό φινάλε του πρώτου επεισοδίου μας προδιαθέτει για το μέλλον και υπόσχεται περισσότερη αγωνία, εντάσεις, και ανατροπές στη συνέχεια της σειράς Μάγισσα.

Η Μάγισσα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Στον Παναθηναϊκό φοβούνται ότι ο Μάγκνουσον θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Στον Παναθηναϊκό φοβούνται ότι ο Μάγκνουσον θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Η Μάγισσα - τρέιλερ επεισόδιο 2 Τρίτη 26/9/2023 απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1

Η Μάγισσα – τρέιλερ επεισόδιο 2 Τρίτη 26/9/2023 απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1