fbpx
Connect with us

Δέσποινα Ιωάννου

Published

on

Η εξέλιξη της προσωπικής της ζωής αποτελεί πραγματικό θέμα συζήτησης. Μετά από δύο χρόνια σχέσης με τον Άγγελο Λάτσιο, η Γαία Μερκούρη είναι πλέον ελεύθερη και απ’ ό,τι φαίνεται, αποφάσισε με χιούμορ να τρολάρει τον εαυτό της για την κατάστασή της.

Το βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, όπου χρησιμοποιεί ήχο από τη σειρά “The Office”, αναδεικνύει την παιχνιδιάρικη πλευρά της, κάνοντας ένα ευχάριστο σχόλιο για την single ζωή. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και μετά τον χωρισμό, η Γαία διατηρεί μια θετική στάση, κάτι που φαίνεται και από τις αντιδράσεις της στα σχόλια των followers της.

Η σχέση τους μετατράπηκε σε φιλία και οι δύο διατηρούν τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media χωρίς να έχει διαγράψει κανένας καμία απο αυτές.

Η ίδια πάντως απολαμβάνει την όλη κατάσταση και αυτό το αποδεικνύει περίτρανα, το χιουμοριστικό σχόλιο του follower που απάντησε «Λάτσιος λεφτ δε τσατ» (Ο Λάτσιος έφυγε από την συνομιλία), το οποίο η Γαία ανταποκρίθηκε με «Κλαίω» (από τα γέλια).

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok

@gaiamercurii it’s rough out here #greece💙 #for_you_page #foryoupage #singlelife #theoffice ♬ original sound – Starzplayarabia