Φάρμα: Πρώτη αποστολή και νέα δοκιμασία ασυλίας απόψε 02/10 στο ριάλιτι (video)

Φάρμα: Πρώτη αποστολή και νέα δοκιμασία ασυλίας απόψε 02/10 στο ριάλιτι (video)

Η πρώτη εβδομάδα του ριάλιτι Φάρμα ολοκληρώθηκε με μια ανατροπή καθώς η Μαρία Περπινιά αποχώρησε από τον διαγωνισμό μετά από μια μονομαχία με την Έλενα Καραμβάση, καταλήγοντας σε ένα αποτέλεσμα 3-1 υπέρ της τελευταίας.

Η νέα εβδομάδα φέρνει νέες προκλήσεις για τις δύο ομάδες. Η γαλάζια ομάδα δείχνει αισιόδοξη και έτοιμη να αντιμετωπίσει την πρόκληση του νέου αρχηγού που ορίστηκε μετά την αποχώρηση της Μαρίας.

Φάρμα

Στην πράσινη ομάδα, ωστόσο, προκύπτουν διαφωνίες σχετικά με τις δουλειές του σπιτιού και τις εργασίες στο στάβλο. Οι τόνοι ανεβαίνουν, και ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, προσπαθεί να επιλύσει τα προβλήματα.

Φάρμα

Πρώτη αποστολή της εβδομάδας στη Φάρμα

Την ίδια ώρα ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, επισκέπτεται τις δύο ομάδες και τους αναθέτει την πρώτη τους αποστολή: να περιφράξουν το μποστάνι, ώστε να προστατέψουν τις καλλιέργειες από τα ζώα του δάσους. Αν καταφέρουν να ολοκληρώσουν την εργασία σε 7 μέρες, θα τους επιβραβεύσει με δώρα!

Φάρμα

Στην πρώτη δοκιμασία ασυλίας της εβδομάδας, που ονομάζεται “λάσπη”, οι παίκτες πρέπει να βουτήξουν ολόκληροι σε λάσπη και να προσπαθήσουν να προστατεύσουν τα μέλη της ομάδας τους.

Πρώτη δοκιμασία ασυλίας στη Φάρμα

Φάρμα

Μία ομάδα θα κερδίσει και μία θα χάσει, με την ήττα να οδηγεί στην ανάγκη επιλογής ενός πρώτου μονομάχου από τον αρχηγό της ηττημένης ομάδας.

Οι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της εβδομάδας, ενώ η ανατροπή στον διαγωνισμό δείχνει πως τίποτα δεν είναι βέβαιο στην Φάρμα.

Δείτε το σημερινό 02/10 trailer:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

despoina_office

Αρθρογράφος: Δέσποινα Ιωάννου

Ονομάζομαι Δέσποινα Ιωάννου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Λατρεύω να γράφω για την showbiz, τα social media και ειδικά για το Instagram, ενώ έχω και μερικά τηλεοπτικά ριάλιτι που μου αρέσει να βγάζω ειδήσεις και spoiler, μέσα απο τις πηγές μου!
Email : [email protected]

Fame Story 2023: Αυτοί είναι οι 16 σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια (8-9-10-11-12)

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια (8-9-10-11-12): Όλα όσα θέλετε να μάθετε (video)