Εντάξει το καταλάβαμε έχουμε σειρήνες…κλείστε τις τώρα ρόμπες γίνεστε!

Εντάξει το καταλάβαμε έχουμε σειρήνες...κλείστε τις τώρα

Πρώτη φορά στα χρονιά οι σειρήνες χτυπούν ανεξέλεγκτα στην Αθήνα, λες και οι Γερμανοί ήρθαν ξανά για να επιτεθούν στην Ελλάδα!

Το καταλάβαν ακόμα και οι πεθαμένοι στα νεκροταφεία ότι έχουμε σειρήνες σε αυτή την χώρα, που όπως φαίνεται κάποιοι έχουν βάλει σκοπό ο κόσμος να ζει διαρκώς μέσα στο φόβο!

Μετά τον φόβο του κορονοϊού, της μάσκας, του πετρελαίου, της βενζίνης της ακρίβειας που σαρώνει την χώρα και κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα, φέτος αποφάσισαν για πρώτη φορά στα χρονικά, να ηχούν διαρκώς οι σειρήνες λες και είμαστε στο Κίεβο.

Το καταλάβαμε κύριοι, είμαστε σε πόλεμο! Το είπε άλλωστε και ο πρωθυπουργός! Είμαστε πόλεμο με την Ρωσία, η οποία και φταίει για όλα τα παραπάνω δεινά στην χώρα!

Κλείστε τις τώρα, σας πήρανε πάλι στο ψιλό και στα social media!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

giorgos

Αρθρογράφος: Γιώργος Παπαχρόνης

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαχρόνης και είμαι αρθρογράφος. Έχω σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχω αποφοιτήσει απο το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχω εργαστεί σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και ερασιτεχνικά σε ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα αθλητικά νέα για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι αυτά που μου αρέσει να γράφω περισσότερο. Έχω γίνει όμως εξπέρ στα social media, αφού δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. - Email

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα 2 με 4 Οκτωβρίου

Εθνική Ελλάδας: Επίσημα εποχή Σπανούλη στην επίσημη αγαπημένη

Εθνική Ελλάδας: Επίσημα εποχή Σπανούλη στην επίσημη αγαπημένη