Δυστυχώς η Ματίνα Παγώνη «τελείωσε» τις ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Κέλλυ Νομικού
3 Min Read

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την κατάσταση του τραγουδιστή, 11 ημέρες μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς.

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει μια δύσκολη μάχη, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για 11 ημέρες, έπειτα από έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς.

Δύο αποτυχημένες προσπάθειες αποσωλήνωσης

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έδωσε η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», έχουν γίνει δύο προσπάθειες αποσωλήνωσης του τραγουδιστή, οι οποίες δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Η ιατρός τόνισε πως η ομάδα των γιατρών που παρακολουθεί τον Δημήτρη Κόκοτα θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα των απεικονιστικών εξετάσεων που διενεργούνται, πριν λάβει τις επόμενες αποφάσεις.

Διαβάστε ακόμα: Σάλος με ανάρτηση για τον Δημήτρη Κόκοτα. Διαψεύδει το νοσοκομείο τις φήμες

Η Ματίνα Παγώνη υπογράμμισε πως η πορεία της υγείας του τραγουδιστή εξαρτάται από τον οργανισμό του και την κλινική του εξέλιξη, καθώς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

Ματίνα Παγώνη – «Οι μέρες είναι συγκεκριμένες…»

Η ιατρός εξήγησε πως υπάρχει ένα χρονικό όριο διασωλήνωσης, το οποίο, όταν ξεπεραστεί, οδηγεί στο επόμενο στάδιο θεραπείας. Στην περίπτωση του Δημήτρη Κόκοτα, το όριο αυτό αγγίζει τις 12-14 ημέρες.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα για τον Δημήτρη Κόκοτα.

«Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Πολλά τηλεφωνήματα και εμείς παίρνουμε πολλά μηνύματα. Όμως, ο κάθε άρρωστος μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δίνει τον αγώνα του. Γι’ αυτό λοιπόν, τα πράγματα που θα λέμε κάθε φορά, δεν μπορούμε να τα πούμε, είναι προσωπικά δεδομένα. Αυτή τη στιγμή, γίνεται απεικονιστικός έλεγχος και η ομάδα σιγά – σιγά θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις. Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης.

Προς το παρόν, δε θα γίνει μια τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση. Ο κάθε οργανισμός, ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός, γι’ αυτό δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Ανάλογα με το ιστορικό και την κλινική εξέλιξη, παίρνονται οι αποφάσεις από την ομάδα που τον παρακολουθεί. Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν ξεπεραστεί, υπάρχει το επόμενο στάδιο. Οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους. Είναι μέχρι 12-14 μέρες»

Share This Article
Exit mobile version