Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δίνει μάχη για την υγεία του μετά από έμφραγμα

Δέσποινα Ιωάννου
1 Min Read

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, γνωστός και ως “Αχιλλέας” από την θρυλική σειρά “Εγκλήματα”, βίωσε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, καθώς υπέστη έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης.

Αισθανόμενος έντονη αδιαθεσία, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο και τον χειρούργησαν άμεσα. Πλέον, ο ηθοποιός νοσηλεύεται στην μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει ικανοποιητική εξέλιξη.

Ως αποτέλεσμα της περιπέτειας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, οι παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί, “Μπαμπάδες με ρούμι”, αναστάλθηκαν έως τις 24 Μαρτίου.

“Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν έως 24 Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση”, ανέφερε η ανακοίνωση του θεάτρου.

Η είδηση του εμφράγματος του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη σκόρπισε ανησυχία στους φίλους και τους θαυμαστές του, οι οποίοι εύχονται ολόψυχα ταχεία ανάρρωση.

Share This Article
Exit mobile version