Ανέκδοτο: Όταν ο Άιρτον Σένα ο «Μάγος» της F1 πέθανε τον περίμενε ο Άγιος Πέτρος. Επικό γέλιο

Άιρτον Σένα

Ανέκδοτο: Μόλις πεθαίνει ο Άιρτον Σένα κατά τη διάρκεια αγώνα της F1, βρίσκεται έξω από την πόρτα του παραδείσου. Εκεί συναντά τον Aγιο Πέτρο.

-Γεια σου Σένα , σε περιμέναμε.

-Εμένα;

-Ναι, φυσικά, μόλις κατασκευάσαμε το πιο γρήγορο αυτοκίνητο σε όλη τη γη και θα θέλαμε να το δοκιμάσεις.

-Σας ευχαριστώ πολύ, μεγάλη μου τιμή.

-Ωστόσο, Σένα υπάρχει ένα πρόβλημα, στον παράδεισο απαγορεύεται να υπερβείς τα 100 χλμ/ωρα. Όποιος ξεπερνά την ταχύτητα αυτή τον διώχνουμε.

Έτσι λοιπόν ο Σένα περνά την πόρτα του παραδείσου και φυσικά οδηγεί το καινούργιο του όχημα στην παραλιακή λεωφόρο, και θαυμάζει τους υπέροχους φοίνικες και τις φανταστικές παραλίες και ενώ σταματάει σε ένα φανάρι, σκάει δίπλα του ένα κόκκινο κάμπριο με ένα τύπο και δυο ξανθιές και ένα «Ν» στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ο Σένα σε αυτή τη φάση δεν το αντέχει και «κοντράρει» το κόκκινο αμάξι. Καθώς λοιπόν αναπτύσσουν ταχύτητα 50-100-150 εμφανίζετε στη μέση του δρόμου και ο άγιος ο οποίος βέβαιος παρασύρετε από το Σέννα. Σταματάει ο Σένα να βοηθήσει τον Άγιο Πέτρο και ταυτόχρονα ακούει και τις αναμενόμενες παρατηρήσεις.

Δεν σου είπα να μην τρέχεις, είσαι τρελός, εδώ δεν είναι Γη. Αν το ξανακάνεις θα σε διώξουμε από εδώ και θα σε στείλουμε στη κόλαση.

Την δεύτερη ημέρα και ενώ ο Σένα οδηγεί αμέριμνος το αμάξι του ξαναβλέπει το κόκκινο αμάξι με τον ίδιο τύπο και τις ξανθές φίλες του. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος. Δεν αντέχει να είναι δεύτερος.

Έτσι ξεκινάνε την κόντρα και αναπτύσσουν πλέον τρελές ταχύτητες 200-250-300-325 ώσπου και πάλι εμφανίζετε ο Άγιος Πέτρος τον οποίο και εκτινάσσει θεαματικά ο Σένα κατά τη σύγκρουση του, οπότε και σταματάει να τον βοηθήσει.

-Αυτό ήταν, θα σε διώξω από εδώ. Είσαι απαράδεκτος…….

-Συγνώμη άγιε Πέτρο έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως πως είναι δυνατόν να σταματάς μόνο έμενα για υπερβολική ταχύτητα και το νέο οδηγό με τη κόκκινη κάμπριο να μην του κάνεις ούτε μια παρατήρηση;;;;

-Ανόητε, δεν είναι νέος είναι ο Ιησούς ο Ναζωραίος, δικό του είναι το μαγαζί ότι θέλει κάνει….

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

giorgos

Αρθρογράφος: Γιώργος Παπαχρόνης

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαχρόνης και είμαι αρθρογράφος. Έχω σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχω αποφοιτήσει απο το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχω εργαστεί σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και ερασιτεχνικά σε ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα αθλητικά νέα για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι αυτά που μου αρέσει να γράφω περισσότερο. Έχω γίνει όμως εξπέρ στα social media, αφού δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. - Email

Μέγκι Ντρίο: Με κόκκινο φόρεμα παίζει πιάνο και εμείς «καρφωνόμαστε» στα πόδια της

Μοναδικός Θάνος Κιούσης: Ντύθηκε μπανάνα για να πάρει τον γιο του από το σχολικό – video