Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί: Νέο χαμηλό «εισβάλλει» στη χώρα το Μ. Σάββατο.

Must Read

Δημήτρης Χαροκόπος
Δημήτρης Χαροκόπος
Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από ένας ταπεινός blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και στην συνέχεια έκανα μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Λατρεύω να γράφω για viral θέματα, gossip, για όμορφες γυναίκες και φυσικά για αθλητικά γεγονότα. - Email : [email protected]

Μούσκεμα όπως φαίνεται θα μας τα κάνει ο καιρός σύμφωνα με τις έως τώρα προβλέψεις της Χριστίνας Σούζη, που αποκάλυψε ότι ένα νέο χαμηλό βαρομετρικό θα εισβάλει στη χώρα το Μεγάλο Σάββατο.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες το Μέγαλο Σάββατο

Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα πλήξουν αρκετές περιοχές της Ελλάδας το Μέγα Σάββατο, σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολόγου Χριστίνας Σούζη στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η μετεωρολόγος εξηγεί ότι ένα νέο χαμηλό βαρομετρικό αναμένεται να «εισβάλλει» στη χώρα, φέρνοντας αρκετό νερό σε συγκεκριμένες περιοχές.

Οι τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά συνεχίζονται από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας και δεν πρόκειται να υποχωρήσουν έως το Πάσχα.

Η πρόβλεψη για την Αττική

Εξαίρεση αποτελεί η Αττική, όπου οι νεφώσεις θα επιμείνουν, ενώ δεν αναμένονται ανησυχητικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτική πρόγνωση:

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομερή ανάλυση του καιρού, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με την αναλυτική πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη.

-

Επικαιρότητα

Ποιο είναι το εμπόδιο για την επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1;

Η πιθανή επιστροφή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 έχει ανάψει φωτιές στα τηλεοπτικά παρασκήνια, όμως το σενάριο αυτό...

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ