Μεντιλίμπαρ: «Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη»

Must Read

Γιώργος Παπαχρόνης
Γιώργος Παπαχρόνης
Ονομάζομαι Γιώργος Παπαχρόνης και είμαι αρθρογράφος. Έχω σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχω αποφοιτήσει απο το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχω εργαστεί σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και ερασιτεχνικά σε ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα αθλητικά νέα για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι αυτά που μου αρέσει να γράφω περισσότερο. Έχω γίνει όμως εξπέρ στα social media, αφού δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. - Email

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο των προημιτελικών του Conference League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει πάρει τις αποφάσεις του όσον αφορά την ενδεκάδα και τον τρόπο παιχνιδιού που θα ακολουθήσει η ομάδα του.

Ο Ισπανός τεχνικός δίνει μεγάλη σημασία στο πρώτο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί αύριο, 11 Απριλίου, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη, καθώς η πρόκριση στους ημιτελικούς της διοργάνωσης αποτελεί ύψιστης σημασίας στόχο για την ομάδα.

Μία πλήρης ομάδα έτοιμη για τη μάχη

Ο Μεντιλίμπαρ έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες ρόστερ, έτοιμο να καλύψει τυχόν απουσίες, όπως αυτή του Ποντένσε. Η εστίαση όλων στον Ολυμπιακό είναι αποκλειστικά στο πρώτο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, με τη ρεβάνς να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Μεντιλίμπαρ

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού στις δηλώσεις που έκανε τόνισε:

«Έχω αποφασίσει, είμαστε στην παραμονή. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου από χθες κι ελπίζω να μη γίνει τίποτα σοβαρό στην προπόνηση, ώστε να χρειαστεί να τα αλλάξω».

Τους (πέντε) ποδοσφαιριστές του που είναι στο όριο με κίτρινες κάρτες:

«Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι κι όχι τη ρεβάνς. Πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Έχουμε μια ομάδα πλήρη που μπορεί να καλύψει τα κενά. Περισσότερο πρόβλημα έχουμε στην άμυνα, όπου έχουμε μόνο δύο δηλωμένους παίκτες και αν τιμωρηθούν θα έχουμε πρόβλημα. Όμως, δεν το σκεφτόμαστε τώρα».

Το αν η αναταραχή στο τουρκικό ποδόσφαιρο μπορεί να επηρεάσει τη Φενέρμπαχτσε:

«Δεν το πιστεύω πως θα επηρεαστεί. Ίσα-ίσα, πιστεύω πως όλη της η προσοχή είναι στο Conference League, με όσα έχουν συμβεί στη χώρα της. Είναι μια ομάδα με πολεμιστές, που δεν χαρίζουν τίποτα και θα έρθουν να πολεμήσουν γι’ αυτό που διεκδικούν».

Το ότι η αντίπαλος της ομάδας του έχει αρκετές ημέρες να παίξει δυνατό παιχνίδι:

«Αυτό σημαίνει πως θα είναι πλήρης, με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, όπως κι εμείς, που έχουμε μόνο έναν τιμωρημένο. Η Φενέρ είχε την ευκαιρία να παίξει, αλλά παρέταξε τη δεύτερη ομάδα στο Σούπερ Καπ».

Το γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Εξαρτάται από μας, εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να δώσουμε κίνητρο στον κόσμο για να συνεχίσει να μας υποστηρίζει. Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Το αν τον προβληματίζει η κακή εκκίνηση του Ολυμπιακού στα εντός έδρας παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος και την Μακάμπι Τελ Αβίβ:

«Δεν πρέπει να μένουμε στα άσχημα, αλλά δεν τα ξεχνάμε κιόλας. Υπήρχε ένα διάστημα στο οποίο δεχόμασταν πρώτοι γκολ και δεν καταφέρναμε να κερδίζουμε πάντα. Αυτή τη στιγμή όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, η δυναμική της ομάδας έχει αλλάξει, έχουμε διορθώσει πολλά πράγματα κι έχοντας δουλέψει παρουσιάζουμε καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Την παρουσία ή όχι του Γιόβετιτς στο αρχικό σχήμα:

«Θα μάθετε αύριο αν θα είναι στα πλάνα μας ή όχι. Οι ευχάριστοι πονοκέφαλοι κάνουν καλό στην ομάδα. Όταν ξέρεις ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις παίκτες με ασφάλεια και είναι δύσκολο να κάνεις λάθος, τότε η ομάδα θα βοηθηθεί, είτε κάποιος είναι βασικός είτε έρθει από τον πάγκο».

Ακολουθήστε το Tvfreaks.gr στο Google News

-

Επικαιρότητα

Από το Μπαλί στην πισίνα του BigBrother – Μαρικέλλυ, σε βλέπουμε και μας… (βίντεο)

Κατέφθασε. Με βλέμμα που σκοτώνει, μπικίνι που προκαλεί… ακαριαία αφυδάτωση, και αυτοπεποίθηση που ξεχειλίζει πιο πολύ κι από την...

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ