Ζήλεψε η Φαίη Σκορδά τον Γιώργο Λιάγκα; Το νέο ταξίδι αναψυχής που…

Must Read

Κέλλυ Νομικού
Κέλλυ Νομικού
Ονομάζομαι Κέλλυ Νομικού, είμαι δημοσιογράφος και έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι αγαπημένες μου στήλες είναι gossip, celebrities και ειδησεογραφικά νέα της επικαιρότητας. Λατρεύω την φύση και ειδικά τις βόλτες στα βουνά. - Email

Η γνωστή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, άδραξε την ευκαιρία του τριημέρου της 25ης Μαρτίου και δραπέτευσε από την Αθήνα για λίγες στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της Fay’s Time την Παρασκευή 22 Μαρτίου, η Φαίη Σκορδά, μαζί με την οικογένειά της, αναχώρησαν για το μαγευτικό Ντουμπάι, στο οποίο την πρωτοχρονιά είχε πάει και ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της και θέλοντας να αλλάξει παραστάσεις, η Φαίη Σκορδά, πήρε τα παιδιά της και όχι μόνο και έκανε το ταξίδι στο Ντουμπάι, όπου εκεί θα περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές χωρίς την ανάγκη να προσέχει για παπαράτσι.

Φαίη Σκορδά

Οι πρώτες φωτογραφίες της Σκορδά απο το Ντουμπάι

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες φωτογραφίες από τον εξωτικό προορισμό, αποκαλύπτοντας τα εντυπωσιακά τοπία και τα αξιοθέατα που την περιβάλλουν.

Για το Σαββατόβραδο, η Φαίη Σκορδά επέλεξε ένα κομψό και εντυπωσιακό φόρεμα, ενώ παράλληλα, άφησε τους followers της να ρίξουν μια ματιά στο διάσημο θέρετρο που επέλεξε για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους της.

Η Φαίη Σκορδά, μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο την ξαφνική απόδρασή της, γεμίζοντας τις μπαταρίες της και χαλαρώνοντας σε ένα εξωτικό σκηνικό.

Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά
Ακολουθήστε το Tvfreaks.gr στο Google News

-

Επικαιρότητα

Από το Μπαλί στην πισίνα του BigBrother – Μαρικέλλυ, σε βλέπουμε και μας… (βίντεο)

Κατέφθασε. Με βλέμμα που σκοτώνει, μπικίνι που προκαλεί… ακαριαία αφυδάτωση, και αυτοπεποίθηση που ξεχειλίζει πιο πολύ κι από την...

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ