4 νέες φωτογραφίες της ασυγκράτητης Τζένιφερ Λόπεζ απο το κρεβάτι μόνο με τα «απαραίτητα»

Οι φήμες θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ παρότι παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2022, να βρίσκονται στα πρόθυρα του διαζυγίου. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα είναι έκπληξη για κανέναν, αφού και οι δύο μπορεί να είναι ωραίοι, αλλά έχουν μάθει να είναι και μοιραίοι.

Είναι μαθηματικά σχεδόν βέβαιο ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα το ζευγάρι θα χωρίσει, αφού μπορεί ο έρωτας να είναι κάτι ωραίο και εντυπωσιακό τις περισσότερες φορές, η συγκατοίκηση όμως είναι κάτι άλλο.

Ήδη έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν προς τα έξω τα προβλήματα του ζευγαριού και φυσικά μην νομίσετε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα τους είναι τα ρούχα του Μπεν Άφλεκ που είναι πεταμένα εδώ και εκεί, άλλωστε η JLO ανέκαθεν είχε βοηθούς για τα πάντα, άρα θα έχει και βοηθό για τα άπλυτα του άντρα της.

Το πρόβλημα είναι οι καυγάδες μεταξύ τους, αφού είναι δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο ένας επιζητάει την δημοσιότητα, ο άλλος την απαρνιέται. Η Τζένιφερ θέλει να βρίσκεται πάντα στα τοπ της επικαιρότητας, ο Μπεν θέλει να φαίνεται μόνο μέσα απο την δουλειά του και όχι πάντα.

Τελευταία μάλιστα μαθαίνουμε ότι ένας μεγάλος καυγάς ξεκίνησε με αφορμή τις φωτογραφίσεις που κάνει η τραγουδίστρια και είναι μονίμως προκλητικές.

Φαίνεται ότι όσο καιρό ο Μπεν ήταν απλά ο πρώην δεν τον ενοχλούσε τίποτα, τώρα που έγινε ο επίσημος σύζυγος δεν θέλει η γυναίκα του να φωτογραφίζεται προκλητικά.

Ποια νομίζετε ότι ήταν η απάντηση της Τζένιφερ Λόπεζ; 4 φωτογραφίες της στο κρεβάτι με τα «απαραίτητα» μόνη της!

Θα έχουμε δράματα σύντομα, να το θυμηθείτε αυτό !!

Τζένιφερ Λόπεζ
Τζένιφερ Λόπεζ
Τζένιφερ Λόπεζ
Τζένιφερ Λόπεζ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

Δέσποινα Ιωάννου

Αρθρογράφος: Δέσποινα Ιωάννου

Ονομάζομαι Δέσποινα Ιωάννου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Λατρεύω να γράφω για την showbiz, τα social media και ειδικά για το Instagram, ενώ έχω και μερικά τηλεοπτικά ριάλιτι που μου αρέσει να βγάζω ειδήσεις και spoiler, μέσα απο τις πηγές μου!
Email : [email protected]

Ακατάλληλο για καρδιακούς-Δεν φαντάζεσαι από τι δέρμα κατασκεύασε μπότες…Φρίκη!

Τέλος ο Κάρλος Καρβαλιάλ απο τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο νέος τεχνικός έκπληξη