10 πράγματα που κοιτάζουν οι γυναίκες σε έναν άντρα

Ενώ κάθε γυναίκα έχει τις δικές της προτιμήσεις, υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία που οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν ελκυστικά σε έναν άντρα.

Ακολουθούν 10 από αυτά:

1. Εμφάνιση: Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική, και η εμφάνιση παίζει σίγουρα ρόλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε μοντέλο, αλλά η φροντίδα της υγιεινής, του ντυσίματος και του στυλ σας σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

2. Χιούμορ: Η ικανότητα να κάνετε μια γυναίκα να γελάει είναι πολύ ελκυστική. Το χιούμορ δείχνει ευφυΐα, αυτοπεποίθηση και άνεση με τον εαυτό σας.

3. Αυτοπεποίθηση: Η αυτοπεποίθηση είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένας άντρας. Δείχνει ότι πιστεύετε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας, και αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες βρίσκουν πολύ γοητευτικό.

4. Νοημοσύνη: Οι γυναίκες έλκονται από άντρες που είναι έξυπνοι και μπορούν να κρατήσουν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

5. Ειλικρίνεια: Η ειλικρίνεια είναι απαραίτητη για κάθε υγιή σχέση. Οι γυναίκες εκτιμούν τους άντρες που είναι ειλικρινείς μαζί τους, ακόμα κι όταν δεν είναι εύκολο.

6. Σεβασμός: Ο σεβασμός είναι θεμελιώδες στοιχείο κάθε σχέσης. Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν ότι εκτιμώνται και ότι οι απόψεις τους λαμβάνονται υπόψη.

7. Ενσυναίσθηση: Η ικανότητα να κατανοείτε και να νιώθετε τα συναισθήματα των άλλων είναι πολύ σημαντική. Οι γυναίκες έλκονται από άντρες που είναι συναισθηματικά ώριμοι και μπορούν να συνδεθούν μαζί τους σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

8. Καλή καρδιά: Οι γυναίκες θέλουν να είναι με άντρες που είναι καλοί άνθρωποι, που νοιάζονται για τους άλλους και που θέλουν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

9. Αισιοδοξία: Η αισιοδοξία είναι ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό. Οι γυναίκες θέλουν να είναι με άντρες που είναι θετικοί και που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο.

10. Ενδιαφέρον: Οι γυναίκες έλκονται από άντρες που έχουν ενδιαφέροντα και hobbies. Δείχνει ότι έχετε μια πλούσια ζωή και ότι είστε παθιασμένοι με κάτι.

Συμβουλές για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας:

Να είστε ο εαυτός σας. Μην προσπαθείτε να είστε κάποιος που δεν είστε, γιατί οι γυναίκες μπορούν να το καταλάβουν.

Φροντίστε τον εαυτό σας. Να τρώτε υγιεινά, να ασκήστε και να φροντίζετε την εμφάνισή σας.

Να είστε ευγενικοί και να έχετε καλούς τρόπους.Δείξτε ενδιαφέρον για την γυναίκα που σας αρέσει. Ρωτήστε την για τον εαυτό της και ακούστε προσεκτικά τις απαντήσεις της.

Να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί μαζί της.Να την κάνετε να νιώθει ξεχωριστή και σημαντική.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

kelly

Αρθρογράφος: Κέλλυ Νομικού

Ονομάζομαι Κέλλυ Νομικού, είμαι δημοσιογράφος και έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι αγαπημένες μου στήλες είναι gossip, celebrities και ειδησεογραφικά νέα της επικαιρότητας. Λατρεύω την φύση και ειδικά τις βόλτες στα βουνά. - Email

Η Όλγα Ντάλλα στο δρόμο φορώντας μόνο τα εσώpουxα της. Έτσι ζαλίζει τον κόσμο!

Survivor spoiler (08/03): ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Αλλάζουν οι ομάδες – Ποιοι πάνε με ποιους