fbpx
Connect with us

Avatar photo

Published

on

Το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα θύματα γυναίκες του 40χρονου αστυνομικού που συνελήφθη μετά από καταγγελία 34χρονης ότι για δύο χρόνια την βίαζε και την εξέδιδε στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αστυνομικός από χθες τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε εις βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση ενώ αύριο Τετάρτη αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Έρευνες και για άλλα θύματα

Η έρευνα για τη δράση του συγκεκριμένου αστυνομικού συνεχίζεται και αυτό που εξετάζεται είναι αν συστηματικά εξέδιδε γυναίκες εισπράττοντας τα χρήματα που λάμβαναν από τα ερωτικά ραντεβού.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται η σχέση που είχε στο παρελθόν ο 40χρονος με γυναίκα από τη Ρουμανία. Η συγκεκριμένη γυναίκα αναζητείται προκειμένου να διαπιστωθεί αν και αυτή είχε πέσει θύμα του συγκεκριμένου αστυνομικού.

Πάντως ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες ενώ και η οικογένειά του τον στηρίζει και μιλά για σκευωρία.

«Είναι σκευωρία»

Η μητέρα του υπαρχιφύλακα μίλησε στο LIVE NEWS και έδωσε τη δική της εκδοχή για την υπόθεση.

«Είναι σκευωρία αυτή που έκαναν. Αυτή έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έχει 20 μέρες που μένουν μαζί και πήγε και τον κατήγγειλε. Δεν ξέρω τι παιδί έχω; Έχει τόσα χρόνια στην Αθήνα», δήλωσε.

«Δεν συζούσαν»

«Ούτε συζούσαν, ούτε τίποτα. Ο καθένας είχε το σπίτι του και τον Αύγουστο την βγάλανε αυτήν από το σπίτι και έκλαιγε και ο γιος μου πονόψυχος που ήταν λέει: «Έλα μείνε για λίγο στο δικό μου το σπίτι να βρούμε σπίτι». Έψαχνε να της βρει σπίτι να πάει να μείνει», είπε η μητέρα του αστυνομικού.

«Αυτή έλεγε ότι πήγαινε και καθάριζε δωμάτια σε ξενοδοχεία. Πού ήξερε τι κάνει αυτή; Ούτε την έλεγχε, ούτε τίποτα. Ο γιος μου παραξενεύτηκε όταν μπήκαν οι αστυνομικοί με το όπλο

μέσα. Λέει: «Τι γίνεται ρε παιδιά; Δεν ξέρω τίποτα. Αυτή η κυρία κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια. Δεν έμεινε πάνω». Ήταν συνεννοημένη με τους αστυνομικούς. Απορεί και αυτός με το ψέμα της», είπε η μητέρα του αστυνομικού.

Πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης για την 34χρονη

Ο εν ενεργεία αστυνομικός υπηρετούσε σε πεζές περιπολίες όταν και γνώρισε την 34χρονη. Της παρουσιάστηκε ως… «φύλακας – άγγελος» και της πρότεινε να την φιλοξενήσει στο σπίτι του για να μην κινδυνεύει. Από τότε άρχισε ο Γολγοθάς της.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 34χρονη, ο αστυνομικός άρχισε να της ζητάει χρήματα και να την εκβιάζει. Της έλεγε πως τα λεφτά που βγάζει είναι λίγα και πως αν δεν τον βοηθούσε θα σταματούσε να την προστατεύει. Την παρακολουθούσε ακόμη και με το περιπολικό για να βεβαιωθεί πως πηγαίνει στα ερωτικά ραντεβού.

«Με απειλούσε πως θα με σκοτώσει και θα πετάξει το πτώμα μου να μην με βρει κανείς. Ότι θα με διώξει από τη χώρα, ότι δεν θα μπορέσω να ξαναδουλέψω για να βγάλω λεφτά και θα το κανονίσει αυτός, ότι θα με στείλει στο Καμερούν που ξέρει ότι κινδυνεύω και ότι θα με συλλάβει η αστυνομία. Μου έλεγε ακόμη και ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο», δήλωσε η 34χρονη καταγγέλουσα.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Ο εφιάλτης που ζούσε αυτή η γυναίκα δεν είχε τέλος. Ο 40χρονος αστυνομικός βίαζε και χτυπούσε την 34χρονη, με την ίδια να φτάνει ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία.

«Ένα πρωί άκουσα από το παράθυρό μου φωνές πολλές, ήταν πρωί 4 η ώρα. Φώναζε η κοπέλα πολύ άσχημα “Άσε με, άσε με”», είπε γείτονας του αστυνομικού.

Αποφάσισε να τον καταγγείλει

Η 35χρονη με καταγωγή από το Καμερούν πήρε την απόφαση να τον καταγγείλει. Οι αστυνομικοί, της έδωσαν 500€ προσημειωμένα σε περίπτωση που της ζητούσε χρήματα. Τα πήρε. Του είπε πως πάει να πετάξει τα σκουπίδια και όταν βγήκε από το σπίτι του, οι Αρχές μπήκαν μέσα και τον συνέλαβαν.

Ο 40χρονος αστυνομικός αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή. Μέχρι στιγμής, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες.

Δεν το πιστεύουν οι συγγενείς του αστυνομικού

Συγγενείς του αστυνομικού που κατηγορείται για μαστροπεία μίλησαν στο Live News και τόνισαν πως έχουν πέσει από τα σύννεφα μετά την καταγγελία της 34χρονης.

«Ήταν πολύ καλό παιδί, ήταν πολλά χρόνια στην αστυνομία. Ήταν ήσυχο παιδί, ερχόταν πότε πότε με κοπέλα στο χωριό, αλλά οι περισσότεροι δεν ξέρουμε τι γινόταν. Δεν έδειξε κάτι κακό», ανέφερε συγγενής του.

Άλλος συγγενής του αστυνομικού ανέφερε πως «μπορεί να είναι ψέμα. Εάν όντως το έκανε, θα τιμωρηθεί. (…) Ερχόταν στο χωριό, έπαιρνε το αεροβόλο και πήγαινε στο κυνήγι, αλλά μέσα στο χωριό δεν άκουσα τίποτα».