Ξεκαθάρισμα στην GREEK MAFIA! Ποιος πληρώνει τα συμβόλαια για τις εκτελέσεις των νονών της νύκτας! Κοινός ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ!

Ξεκαθάρισμα στην GREEK MAFIA! Ποιος πληρώνει τα συμβόλαια για τις εκτελέσεις των νονών της νύκτας! Κοινός ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ!
Ξεκαθάρισμα στην GREEK MAFIA! Ποιος πληρώνει τα συμβόλαια για τις εκτελέσεις των νονών της νύκτας! Κοινός ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ!

Σκηνές που παραπέμπουν σε ξεκαθαρίσματα της Κολομβιανής Μαφίας διαδραματίζονται πυκνά συχνά στους δρόμους της Ελληνικής πρωτεύουσας με σκοπό την αναληψη της αρχηγίας της GREEK MAFIA. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει προβληματισμό στα κλιμάκια της ΕΛΑΣ που βλέπει “κοινό” εγκέφαλο πίσω από τις τρεις τελευταίες δολοφονίες των μεγάλων ονομάτων της νύκτας που έγιναν μέρα μεσημέρι και μπροστά σε απλούς πολίτες

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η “REAL NEWS”οι έμπειροι ερευνητές της Ασφάλειας έχουν «απλώσει» στο τραπέζι των ερευνών τα κομμάτια του παζλ από τρεις συγκεκριμένες δολοφονίες, όπου εμπλέκεται η GREEK MAFIA διαφαίνεται ότι ο τρόπος εκτέλεσης είναι ακριβώς το ίδιο.

Πρόκειται για τις δολοφονίες, του επονομαζόμενου και «αρχηγού των αρχηγών» Βασίλη Στεφανάκου  του Μανώλη Καραγιάννη, πιο γνωστού στην πιάτσα της νύχτας ως «χοντρού» ή «σαμπρέλα» και ορκισμένου εχθρού του πρώτου και βέβαια η πρόσφατη δολοφονία του φερόμενου «τραπεζίτη» της νύχτας, Δημήτρη Μάντα.

Και στις τρεις περιπτώσεις, τα κοινά σημεία στις συνθήκες δολοφονίας φαίνεται πως είναι «καρμπόν», χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει αυτόματα πως τα πρόσωπα, εν προκειμένω οι εκτελεστές, είναι κοινοί. Ωστόσο, αυτά τα σημεία είναι που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ερευνητών της Ασφάλειας, οι οποίοι τα εξετάζουν ένα προς ένα, αλλά και στο σύνολο τους.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και στις τρεις δολοφονίες, οι εκτελεστές ήταν δυο, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και εκτέλεσαν τα θύματα τους με υποπολυβόλο καλάσνικοφ.

Και στις τρεις περιπτώσεις δολοφονιών κατά παραγγελία, η μοτοσικλέτα των δραστών δεν βρέθηκε ποτέ, είτε εγκαταλειμμένη είτε καμένη, ενώ και τα καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν επίσης ποτέ δεν βρέθηκαν από τους αστυνομικούς, εκτός από την περίπτωση της δολοφονίας του Β. Στ., όπου το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν οι δράστες, βρέθηκε τυχαία από έναν δύτη, μήνες μετά την εκτέλεση του «αρχηγού των αρχηγών», πεταμένο στο βυθό της θάλασσας στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό το κοινό Modus Operandi έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των ερευνητών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς δεν είναι δυνατόν να βγει από το «κάδρο των ερευνών» το ενδεχόμενο, οι εκτελεστές και στις τρεις περιπτώσεις να ήρθαν από το εξωτερικό και βέβαια άμεσα μετά την ολοκλήρωση της «δουλειάς» ν’ αποχώρησαν.

Βέβαια το επίσης σοβαρό ενδεχόμενο που εξετάζεται και στις τρεις περιπτώσεις, είναι το πρόσωπο που έδωσε την εντολή, αλλά και τα χρήματα, για τις υπογραφές των τριών «συμβολαίων θανάτου» να είναι επίσης κοινό και να καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου, κυρίως όμως να προστατεύεται από των άγραφο “νόμο” της νύχτας, την περίφημη «omerta». Το νόμο δηλαδή της απόλυτης σιωπής.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ