in

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν άγνωστο ιπτάμενο κυλινδρικό αντικείμενο πάνω από τον Καναδά

Πανικός στις ΗΠΑ με την νέα κατάρριψη! Κατασκοπία ή εξωγήινοι;

Ένα αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος F-22 κατέρριψε ένα άγνωστο κυλινδρικό αντικείμενο πάνω από τον Καναδά το Σάββατο, το δεύτερο τέτοιο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες.

Οι αναφορές για την κατάρριψη του Α.Τ.Ι.Α. έρχονται λίγες ημέρες μετά την κατάρριψη ενός μπαλονιού, το οποίο η Κίνα αναφέρει ότι ήταν μετεωρολογικό και κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας παγκοσμίως.

Χτες μάλιστα ένα ακόμα περιστατικό προκάλεσε πανικό στις ΗΠΑ, όταν ένα ακόμα μαχητικό αεροσκάφος απογειώθηκε για να ερευνήσει μια πιθανή ανωμαλία ραντάρ στη Μοντάνα που εντόπισε η Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής (NORAD).

Παρόλο που όπως ανέφεραν οι στρατιωτικές αρχές, δεν εντοπίστηκε κανένα αντικείμενο, ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τον εναέριο χώρο ως προληπτικό μέτρο.

UFO alaska

Εμφάνιση UFO στην Αλάσκα και στα τέλη της δεκαετίας του 1950;

Ένα παρόμοιο γεγονός λέγεται ότι συνέβη στα τέλη της δεκαετίας του 1950, σε έναν απομακρυσμένο σταθμό ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στην Αλάσκα. Σύμφωνα με τις αναφορές, ο σταθμός ραντάρ παρακολουθούσε ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που κινούνταν με πρωτοφανή ταχύτητα και προκαλούσε την αστοχία του εξοπλισμού.

Όπως αναφέρει η ιστορία, το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας στον σταθμό επιχείρησε να επικοινωνήσει με το UFO, αλλά οι προσπάθειές τους ήταν άκαρπες.

Όπως αναφέρουν οι διαρροές, το προσωπικό πήρε την απόφαση να κλείσει τον εξοπλισμό ραντάρ σε μια προσπάθεια να σταματήσουν την παρεμβολή και να αποφευχθεί οποιαδήποτε άλλη ζημιά

Αυτή η κίνηση λέγεται ότι προκάλεσε την εξαφάνιση του UFO από την οθόνη του ραντάρ, οδηγώντας πολλούς να πιστέψουν ότι η διακοπή λειτουργίας μπορεί να έκανε το αντικείμενο απλώς να απενεργοποιηθεί ή να φύγει από την περιοχή.

Υπήρξαν πολλές θεωρίες σχετικά με το τι προκάλεσε το κλείσιμο, με ορισμένες να υποδηλώνουν ότι το UFO ήταν ένα εξαιρετικά προηγμένο, εξωγήινο διαστημόπλοιο που μπορούσε να διαταράξει τον εξοπλισμό ραντάρ.

Άλλοι πιστεύουν ότι μπορεί να ήταν ένα στρατιωτικό πείραμα, ή ακόμη και μια φάρσα που είχε σχεδιαστεί για να μπερδέψει και να παραπλανήσει το κοινό.

Ανεξάρτητα από την αιτία, η εμφάνιση ων UFO στην Αλάσκα παραμένει θέμα ενδιαφέροντος για πολλούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την πιθανότητα εξωγήινης ζωής.

Το περιστατικό έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών βιβλίων, άρθρων και ντοκιμαντέρ, και συνεχίζει να συζητείται και να συζητείται από ερευνητές και λάτρεις των UFO.

Παρά την έλλειψη συγκεκριμένων στοιχείων, η υποτιθέμενη διακοπή λειτουργίας των UFO στην Αλάσκα έχει χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη από ορισμένους ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή και ότι προηγμένοι πολιτισμοί επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και αιώνες.

Για άλλους, το γεγονός παραμένει καλυμμένο με μυστήριο και η πραγματική αιτία του τερματισμού μπορεί να μην γίνει ποτέ πλήρως κατανοητή.


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Avatar of Δημήτρης Χαροκόπος

    Written by Δημήτρης Χαροκόπος

    Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από ένας ταπεινός blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και στην συνέχεια έκανα μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Λατρεύω να γράφω και ειδικά για τεχνολογικά και αθλητικά θέματα. Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Tvfreaks.gr και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό.
    Email : [email protected]