in

Η αληθινή φιλία δυο παιδιών γίνεται viral ιστορία! Δεχόταν bullying ο συμμαθητής τους και εκείνος…

Αν τα παιδιά αποφάσιζαν για τον κόσμο όλα θα ήταν καλύτερα

Ένα πραγματικά καλόκαρδο νεαρό αγόρι, αγόρασε για έναν συμμαθητή του ένα ζευγάρι νέα αθλητικά παπούτσια με λεφτά απο το χαρτζιλίκι του, αφού δεν ήθελε να κάνουν bullying στον φίλο του.

Η ιστορία αυτή απο ένα σχολείο της Νέας Υόρκης έγινε γρήγορα viral όταν μάλιστα κυκλοφόρησε και μέσα απο τηλεοπτικά κανάλια και ιστοσελίδες της πόλης.

Λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο νεαρός Mello παρατήρησε ότι ο φίλος του Melvin δεχόταν bullying από άλλους συμμαθητές τους, λόγω του ότι τα αθλητικά του παπούτσια ήταν πολύ φθαρμένα.

Οι συμμαθητές θεωρούσαν σωστό να τον κοροϊδεύουν και να κάνουν προσβλητικά σχόλια απέναντι στον νεαρό μαθητή που δεν είχε άλλα παπούτσια να φορέσει.

Ο Mello δεν άντεχε να δει τον φίλο του να εκφοβίζεται.

«Πραγματικά δεν εκτιμούσα τους άλλους που μιλούσαν γι’αυτόν με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε στην Washington Post. Στην πραγματικότητα όπως στην συνέχεια αποκαλύφθηκε μετά και ο ίδιος είχε δεχτεί bullying λόγω του κοντού αναστήματός του, με αποτέλεσμα όπως ήταν λογικό να συμπάσχει πλήρως με τον φίλο του.

Η δημοσιογράφος Francesca Gariano αναφέρει, ότι ο νεαρός μαθητής αποφάσισε να τηλεφωνήσει στη μητέρα του αμέσως μετά το σχολείο και με δάκρυά στα μάτια του, της είπε ότι είχε κουραστεί από αυτή την άσχημη κατάσταση και ότι δεν άντεχε να βλέπει τους συμμαθητές τους να κοροϊδεύουν τον φίλο του:

Ο ίδιος αποκαλύψε ότι είπε στην μητέρα του ότι, «Απλά χρειάζομαι πραγματικά να σου μιλήσω γιατί ο φίλος μου δέχεται bullying και το έχω βαρεθεί».

Ο νεαρός Mello χρησιμοποίησε το χαρτζιλίκι του

Έτσι, σε μια πράξη γενναιοδωρίας, ο Mello πρότεινε στη μητέρα του Anita, να χρησιμοποιήσει τα χρήματα απο το χαρτζιλίκι του, για να αγοράσει στον Melvin ένα νέο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. 

Η δημοσιογράφος μάλιστα ανέφερε ότι ο μικρός μαθητής της πρότεινε επίσης να του αγοράσουν ένα δώρο λιγότερο τα Χριστούγεννα, ώστε να μπορέσει να αγοράσει το νέο ζευγάρι παπούτσια για τον φίλο του.

Η μητέρα του συμφώνησε και τελικά το αγόρι αγόρασε τα αθλητικά παπούτσια για τον κολλητό συμμαθητή του.

Το ίδιο βράδυ ο Mello πήγε για ύπνο νωρίτερα από τη συνηθισμένη του ώρα, έτσι ώστε να μπορέσει να ξυπνήσει νωρίς την επόμενη μέρα και να πάει στο σχολείο λίγο νωρίτερα.

Έτσι θα μπορούσε να παραδώσει τα αθλητικά παπούτσια στον φίλο του, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο κολλητός τους έμεινε με το στόμα ανοικτό απο την ευγενική χειρονομία και μιλώντας και αυτός στην δημοσιογράφο της Washington Post δήλωσε:

«Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος. Ένιωσα πολύ χαρούμενος και τρομερά έκπληκτος».

Το περιστατικό όμως το είδε και o δασκάλoς των δύο παιδιών, o οποίow αποφάσισε να φωτογραφίσει τα δύο αγόρια τα οποία έβαλε να ποζάρουν μαζί και πρότεινε στον Μέλβιν να δείξει στην κάμερα το νέο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που του χάρισε ο φίλος του.

Στην συνέχεια αφού πήρε την άδεια των γονιών των δύο παιδιών, δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία σε μια ανάρτηση στο Facebook και μετά πήρε τον δρόμο της και έγινε viral!

Η ανάρτηση έγινε γρήγορα viral στο Facebook και συγκέντρωσε περισσότερα από 22.000 likes, κοινοποιήθηκε 19.000 φορές και έλαβε περισσότερα από 2.200 σχόλια.

Ο δάσκαλος τους έμεινε έκπληκτος, όταν είδε την ανάρτησή του να προκαλεί τόσα πολλά likes και δήλωσε ότι ήταν πραγματικά μια ευγενική χειρονομία που δεν είχε δει ποτέ στη ζωή του.

Ο ίδιος μιλώντας σε δημοσιογράφους δήλωσε με την σειρά ότι «Πιστεύω ότι ήταν μια πραγματικά ευγενική χειρονομία που όμοια της δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Το έχω δει στο YouTube και βλέπω πράξεις καλοσύνης με μαθητές σε όλο τον κόσμο, αλλά ποτέ δεν το είδα να συμβαίνει στην πόλη μας»


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter