Οι Γερμανοί εισαγγελείς έδωσαν εντολή για να ερευνηθεί ένας Τσέχος εκατομμυριούχος για φερόμενη επικίνδυνη οδήγηση στον γνωστό Γερμανικό αυτοκινητόδρομο Autobahn όπου όπως θα δείτε και εσείς στο viral βίντεο παρακάτω οδηγούσε με ταχύτητα έως και 417 km/h.
Ο Τσέχος εκατομμυριούχος Radim Passer κατηγορείται ότι διεξήγαγε έναν παράνομο αγώνα αυτοκινήτων στον αυτοκινητόδρομο Α2 μεταξύ Βερολίνου και Αννόβερου τον Ιούλιο του 2021.
Ο οδηγός του οχήματος Bugatti Chiron είχε καταγράψει το περιστατικό και δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube νωρίτερα φέτος, προκαλώντας ευρεία κριτική στη Γερμανία.
Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο 58χρονος εκατομμυριούχος οδήγησε «με ακατάλληλη ταχύτητα, αδιαφορώντας για τους κανόνες κυκλοφορίας και με απερίσκεπτο τρόπο, προκειμένου να φτάσει τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα», ανέφεραν οι εισαγγελείς.
Ο υπουργός Μεταφορών της Γερμανίας Volker Wissing επέκρινε τη στάση του οδηγού, σημειώνοντας ότι ενώ η Γερμανία δεν έχει όριο ταχύτητας, τα οχήματα πρέπει πάντα να είναι «υπό έλεγχο».
Δείτε το viral video με την Bugatti Chiron να πιάνει 417 km/h ανα ώρα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr