in ,

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί (βίντεο)

Συνεχίζεται η νοσηλεία των πολυτραυματιών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ο διευθυντής της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Απόστολος Κομνός σΣημείωσε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο νοσηλεύονται τουλάχιστον 20 άτομα με δύο τραυματίες να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο κ. Κομνός εκτίμησε ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, διαβεβαιώνοντας πως οι γιατροί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.

«Γίνεται χαμός στο νοσοκομείο. Δίνουμε τον αγώνα μας, για να περιθάλψουμε όλους τους τραυματίες»

Την ίδια ώρα ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έκανε δηλώσεις στις κάμερες απο το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών, πολλοί οι σοβαρά τραυματισμένοι επιβάτες, εγκαυματίες και ακρωτηριασμένοι.

«Δεν ξέρω εάν υπάρχουν άλλοι επιζώντες, μόνο νεκροί θα ανασύρονται πλέον» δηλώνει ο πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας στο MEGA.

Ο πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, μίλησε στην κάμερα του MEGA για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία που έχουν μεταφερθεί νεκροί και τραυματίες.


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Written by Δημήτρης Χαροκόπος

    Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από ένας ταπεινός blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και στην συνέχεια έκανα μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Λατρεύω να γράφω και ειδικά για τεχνολογικά και αθλητικά θέματα. Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Tvfreaks.gr και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό.
    Email : [email protected]